christos_0b Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Για να δουμε The perfect storm ? Storm of the century ?
christos_0b Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Συννεφιασμενη κυριακη , ειναι τραγουδι βεβαια αλλα δεν πειραζει
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Όχι. Το έχω δώσει με την τελευταία πικ. Δεν είναι τίτλος, αλλά βασικότατο(και το πιο ενδιαφέρον) στοιχείο της υπόθεσης. Άντε βρείτε το γιατί θέλω να δω ταινία Ντροπή, ο theaobabis αυτήν την ταινία θα την είχε βρει τρεις φορές μέχρι τώρα. Δεν ξέρω άμα παρακολουθεί ο the_end
the_end Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 καλά τώρα σκάλωσα με το (τέλος του) syndromes and a century οπότε δε νομίζω να βοηθήσω ιδιαίτερα. οκ, ξεκόλλησα solaris αν και εφόσον προχωρήστε γιατι θα λείψω
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι τίτλος, ούτε από αμερική.
theobabis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 χμ, ας δοκιμάσουμε ένα amelie (αν και το κοριτσάκι μου φέρνει πολύ σε alice in the cities) Το solaris θα το είχα από την πρώτη, αλλά θα δοκίμαζα πρώτα μάλλον ένα brazil και ίσως και ένα dersu uzala. Η προτελευταία όμως δε μου λέει τίποτα και μάλλον θα το είχα αποκλείσει
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Καλά το πας, αλλά πιο παλιά. Αν και δεν νομίζω να κάπνιζε άλλωστε η Αμελί Η προτελευταία όμως δε μου λέει τίποτα και μάλλον θα το είχα αποκλείσει Πίνει υγρό άζωτο στην πικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα