cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 μόνο το fargo μου έρχεται για την ώρα Θύμησέ μου, που κολλάει το fargo? Άσε θυμήθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 fight club ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Νοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αυτό είναι το σαπούνι σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Tokyo drift (ντριφτ=τρίφτης) Tokyo drift (ντριφτ=ντρίφτης) fixed 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αυτό είναι το σαπούνι σου; Νομίζω πως ναι. Άντε, πες το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Τι δουλειά έχει το fmj με τον τρίφτη; Γιατί δε σας νοάω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Α, από fmj είναι το ss? Κάλτσα δεν είχαμε εκεί; Με μπέρδεψε η πετσέτα. Δεν είναι από αυτήν την ταινία. Ο σκηνοθέτης ζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Τον εξέλαβα σαν εμπειρία που τρίβεσαι χμ τι άλλο μπορεί να είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 naked gun μου έρχεται αμέσως, αλλά τρίφτη δε θυμάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Οι 2 πρώτες εικόνες(τρίφτης+σαπούνι) πάνε μαζί. Από τις άλλες, η 4η και η 5η κατά την 6η δίνουν την 3η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ειμαι πολυ περιεργος να δω το σκεπτικο/συνειρμο σου cthulu ... Απο το σαπουνι και μονο μου ηρθαν 3 ταινιες στο μυαλο , οι δυο ειπωθηκαν ηδη , η τριτη ειναι το A few good men αλλα δεν κολλαει με τις υπολοιπες φοτο και ενα ακυρο long shot ειναι το Shindler's List ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει συνειρμός. Οι δύο πρώτες εικόνες υπάρχουν χαρακτηριστικά μέσα στην ταινία. Οι υπόλοιπες εξήγησα με ποια σειρά συνδέονται, και έδωσα με αυτές και την χώρα. Υποθέτω ότι δεν έχετε δει την ταινία αλλιώς θα ήταν αρκετά εύκολο. Οπότε βάζω μια τελευταία εικόνα. Ουσιαστικά το δίνω δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Forbidden Ground ? αλλο εννοουσα , μισo να θυμηθω τον τιτλο , δεν μου ερχεται Παραιτουμαι Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2014 από christos_0b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα