cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Πω ρε theobabis, μέκαψες. Τις έχω δει όλες του David μέχρι και πολλά short(είναι ο αγαπημένος μου) αλλά δεν την πιάνω την ταινία και αρχίζω να τρελαίνομαι τώρα lol Μια από τις δύο Οι δύο τελευταίες δηλώνουν απλά την κατηγορία της ταινίας (old age/road movie). Ε, το straight story τότε. Αλλά λυπήσου μας με τις εικόνες που βάζεις, με κάνεις να νομίζω ότι δεν έχω δει ακόμα και αυτές που θυμάμαι καλά. Η σκηνή με το δείπνο των κινέζων που κολλάει; Είναι αδέρφια; Επίσης, όταν έβαλες την εικόνα του Lynch νόμιζα ότι η ταινία έχει μέσα επιθεωρητές κλπ. Πρέπει να γίνεσαι λίγο πιο περιφραστικός όταν χρειάζεται γιατί μας κάνεις μάτσο... Και η δεύτερη εικόνα που έβαλες έχει ελάφι, όχι μόνο δρόμο. Τώρα το παρατήρησα..
theobabis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Η πρώτη Η δεύτερη περιλαμβάνει τρεις ιδέες Οι δύο τελευταίες, tokyo story (old age) και kings of the road (road movie) είναι από τις ποιό γνωστές ταινίες στην κατηγορία τους και χρειαζόταν να τις γοογλάρετε για να την βρείτε.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Η πρώτη Η δεύτερη περιλαμβάνει τρεις ιδέες Οι δύο τελευταίες, tokyo story (old age) και kings of the road (road movie) είναι από τις ποιό γνωστές ταινίες στην κατηγορία τους και χρειαζόταν να τις γοογλάρετε για να την βρείτε. Έχεις ένα πόιντ, δεν λέω. Για να δούμε. Σχετικά εύκολο:
theobabis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 τέσσερα εννοείς για να δοκιμάσω ένα only angels have wings
theobabis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 αυτό νομίζω μου το ξεκαθάρησε λίγο. αεροπλάνα, άλογα, βαλίτσες που ανοίγουν, χρήματα που τα παίρνει ο άνεμος, μόνο το the killing μου έρχεται
theobabis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Στην αρχή νόμιζα ότι θα ήταν ταινία του cary grant λόγω του προέδρου και με μπέρδεψε και το άλογο (μου ) γιατί στη συγκεκριμένη σκηνή ακολουθεί πτώση Όποιος θέλει βάζει ελεύθερα.
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Eνα ευκολακι για να κυλησει το παιχνιδι : )
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Οχι.Τιτλος.Αλλα και η υποθεση της ταινιας κινεται πανω σε μια δολοφονικη....το εδωσα ετσι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα