theobabis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καιρός να αρχίσει να το παίρνει το ποτάμι
theobabis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ρε, θα σε σφάξω Τον κύριο τον αναγνωρίζεις;
theobabis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ξέρεις πολύ καλά μετά από τόσα χρόνια, ότι πάντα έβαζα εύκολα, λίγη ακόμη προσπάθεια θέλει
bluesattack Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Tραβηγμενο απο τις καλτσες....η συνομιλια ? Τραβηγμενο απο τα παντελονια..blow out ?
theobabis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δε σας δίνω τίποτα άλλο, δεν το αξίζετε. Βρείτε τον κύριο
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ρε, θα σε σφάξω Τον κύριο τον αναγνωρίζεις; Βεβαίως. Θυμάμαι μάλιστα ότι είναι από την (αγαπημένη) ταινία το ss, λίγο πριν ή μετά από τηλεφώνημα. Αλλά για κάποιο λόγο το D του David μου θήμισε Dennis οπότε είπα να το πω μπας και δώσεις κανα στοιχείο Παιδικά πάντως δεν βλέπω και το όνομα Gordon δεν μου λέει κάτι
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Η ταινία που ψάχνουμε είναι του David ??
bluesattack Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Βεβαίως. Θυμάμαι μάλιστα ότι είναι από την (αγαπημένη) ταινία το ss, λίγο πριν ή μετά από τηλεφώνημα. Αλλά για κάποιο λόγο το D του David μου θήμισε Dennis οπότε είπα να το πω μπας και δώσεις κανα στοιχείο Παιδικά πάντως δεν βλέπω και το όνομα Gordon δεν μου λέει κάτι Ποιος ειναι ο κυριος ακριβως ?
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Η μόνη ταινία με παιδί είναι το Eraserhead, αλλά δεν την λες και τελείως παιδική Από τις 5 εικόνες που έβαλες οι 3 δείχνουν δρόμο αλλά Το Lost Highway δεν είναι παιδικό Δεν δίνω επιπλέον στοιχεία για την ώρα, είναι παιδικό για όποιον το έχει δει εδιτ, εννοούσες ότι είναι εύκολο; Γιατί εγώ κατάλαβα ότι είναι παιδική η ταινία... Είναι Lynch με δρόμο. Straight story? Wild at heart? Τελικά έχει πολύ άσφαλτο ο David Ποιος ειναι ο κυριος ακριβως ? FBI Regional Bureau Chief Gordon Cole 1
theobabis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 lol Μια από τις δύο Οι δύο τελευταίες δηλώνουν απλά την κατηγορία της ταινίας (old age/road movie).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα