cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Που να την βρεις αφού από το μυαλό μου την έβγαλα Όχι μόνο δεν την έχω δει, δεν την ήξερα καν. Έχω δει μόνο τα τρία των 70's και έχω στο πρόγραμμα το l'amour fou, αλλά αυτή ποτέ δεν έπεσε στην αντίληψη μου. Αφού δε το βρήκαμε ξαναβάλε Ποια είναι τα τρία των 70'ς ; Βάζω μια από αμερική τώρα, αλλά καθόλου αμερικανιά. Βασικά έχει από τα πιο παράξενα θέματα που βλέπει κανείς σε ταινία, και γενική αρκετά άρρωστη, αλλά με τον περίεργο τρόπο όχι τον ωμό. Μια εικόνα είναι αρκετή πιστεύω
theobabis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Η πρώτη σκέψη είναι το crash του 96 Τα τρία είναι τα noroit, quarantine, celine and julie go boating
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ναι το crash είναι. Αυτέ τι λένε, να τα δω;
theobabis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικά τις θεωρώ καλές, αλλά δεν με ξετρέλανε καμία. Το celine and julie όμως είναι εξαιρετικά ιδιαίτερο. Θα ξεκίναγα από αυτό και θα έβλεπα και το quarantine ασχέτως αν μου άρεσε το πρώτο. Το noroit ανάλογα. Πολλές φορές βλέπεις ταινίες ενός σκηνοθέτη και παρότι δεν σου αρέσουν πιστεύεις ότι έχει πολλά να σου δώσει. Θα ψάξω να βρω κάτι, αλλά αν θέλει κάποιος να μου πάρει τη σειρά ελεύθερος
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Πολλές φορές βλέπεις ταινίες ενός σκηνοθέτη και παρότι δεν σου αρέσουν πιστεύεις ότι έχει πολλά να σου δώσει. Μια από τα ίδια και η Ωραία Καυγατζού. Δεν μου άρεσε αλλά μου έμεινε για κάποιο λόγο. Βάλτε κάποιος άλλος
theobabis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Υπόθεση σε πολύ γνωστή αμερικάνικη ταινία το διάστημα 1960 - 2000
damian1977 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Θα πω ενα The Machinist αν και δεν το βλεπω να ειναι αυτο!!!!!
theobabis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ποιό παλιά Βοηθάει μόνο αν ξέρετε την σκηνή
bluesattack Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Eπιστημονικης φαντασιας ειναι ? Μηπως ειναι εκεινο το παλιο με τα κουκουλια που καταλαμβαναν τους ανθρωπους ?
theobabis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Όχι, είναι δραματική των 60's Για όποιον δεν το έψαξε η προηγούμενη ήταν από το fargo Αυτή πλησιάζει σε giveaway
bluesattack Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Τραβηγμενο απο τα μαλλια cool hand luke ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα