theobabis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δεν ήταν αυτό για σένα. Θα σου βάλω κάτι που να σου ταιριάζει στο άλλο παιχνιδάκι το βράδυ
Sellers Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Είμαστε κλασικά θύματα bullying. Τα παιδιά απο τις μεγαλύτερες τάξεις έρχονται και μας χαλάν το παιχνίδι. 3
bluesattack Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Bαζω εγω ενα.Ευκολακι.Δεν θελω να σας κουραζω καλοκαιριατικα
NoisePollution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Whaaat? Really? Η δευτερη εικόνα είναι ο τίτλος. (Αν βλέπετε Homeland. Αν όχι χάνετε. ) Hint: Έρχεται remake φέτος.
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Η δεύτερη εικόνα μου φέρνει στο μυαλό μόνο τις λέξεις angry και ugly Coyote Ugly? lol
NoisePollution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Πως τη λένε τη ξανθια στη σειρά? Τέλος το εδωσα.
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 carrie ? (δεν το εχουμε ξεκινησει το homeland ) Λογικα αυτο ειναι οποτε προχωραμε Τιτλος hint : Αν δεν βοηθησε η φωτο ο ''τιτλος'' ειναι και το αντικειμενο της δουλειας του. .Νομιζω το εχω δωσει στεγνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα