cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ^Σωστός, κολλάει και με το spahgetti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 να δοκιμάσω ένα the good the bad and the ugly λόγω του eyepatch ; Λαθος spaghetti Aυτο που εβαλα εγω δεν ξερω αν ειναι σε ολους τοσο γνωστο (δεν ειναι ευκολακι δηλαδη ) hint .Η λυση δεν ειναι τι εκανε ο Οδυσσεας στον Πολυφημο αλλα τι του ... hint 2 .To wild bunch δεν ειναι απλα υποθεση αλλα καραhint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 άντε να δοκιμάσω και το my name is nobody αν και δε μου κολλάει το wild bunch (δε το θυμάμαι και καλά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 άντε να δοκιμάσω και το my name is nobody αν και δε μου κολλάει το wild bunch (δε το θυμάμαι και καλά) Bingo !!!! Θυμησου http://www.imdb.com/title/tt0070215/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Είμαι απίστευτος... Πως γίνεται να μη μου κολλάει το wild bunch όταν δεν έχω δει καν το my name is nobody... Λοιπόν πολύ εύκολα ss που αφορούν και τίτλο και υπόθεση σε δύσκολη ταινία της δεκαετίας του 90. Και μη ζητήσετε άλλο hint edit: Άντε επειδή είμαι στις καλές μου, η ταινία είναι του 99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Felicia's Journey; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Είναι ο ορισμός κυριολεκτικά και τίτλου και υπόθεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Τελευταίο hint και το δίνω αργότερα. Είναι ταινία μικρού μήκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Και να μην την έχετε δει, δεν ήταν πολύ εύκολο να μαντέψετε ότι ο τίτλος είναι A kiss in the tunnel; Δε βλέπω διαφορά είτε βάζω εύκολα, είτε δύσκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μας τρολάρεις τώρα τι γίνεται? Μας λες 99 αλλά δεν διευκρινίζεις ποιου αιώνα. Την άλλη φορά βάλε προ Χριστού. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Είναι ταινία μικρού μήκους Tωρα μααααλιστα A kiss in the tunnel; 1899 ??? Μπραβο Μπαμπη !! Πολυ δυνατο τρολλαρισμα, σε παραδεχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Runtime: 1 min Αυτο δεν είναι μικρού μήκους. Με το ζόρι το λες τρέιλερ. Τόσο βλέπω να δω αν ειναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι με την ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Βλεπω οτι ειναι διαρκειας 1 λεπτου η...ταινια, ετσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αν δεν σας τσιγκλίσω λίγο, πως θα αποδώσετε τα μέγιστα την επόμενη φορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ευκολακι για να προχωρησει ο επομενος. Τιτλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα