V for Vagelis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Οχι. Σχετικά με τη πρώτη εικόνα υπάρχει μια αναφορά σε κάποια σκηνή της ταινίας, η οποία όμως είναι στο παρασκήνιο και ήθελε λίγο παρατηρητικότητα για να τη πιάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Children of Men ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 σωστός! για όσους αναρωτιούνται: http://en.wikipedia.org/wiki/Pink_Floyd_Animals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Nice. Λοιπόν δυσκολάκι, αλλα παιδευτείτε και λίγο και ψάξτε και τα μαθηματικά σας. Τίτλος: Αν δεν βρεθεί θα δώσω κάτι πιο οικείο σε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos2710 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Για την ιστορία... Sleuth (1972) (2007). Αν και έχω δει μόνο το remake, μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Καλή επιλογή giorgos2710 Αν έβλεπες το original θα το έβρισκες πιο γρήγορα επειδή τον έβαλε να ντυθεί παλιάτσος για να κάνει την ληστεία ενώ στο remake αν θυμάμαι καλά απλά φόρεσε μια κουκούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Nice. Λοιπόν δυσκολάκι, αλλα παιδευτείτε και λίγο και ψάξτε και τα μαθηματικά σας. Τίτλος: Αν δεν βρεθεί θα δώσω κάτι πιο οικείο σε λίγο. Die Welle (The Wave) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ας ριξω και εγω ενα .. a beautiful mind ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Σωστός ο NoisePollution. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Λίγο τραβηγμένο αλλά το ρίχνω. Για τους καλά διαβασμένους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 κανα dracula? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Meet Joe Black ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Rambo The First Blood (για το γαμώτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Οχι. Οι δύο εικόνες έχουν να κάνουν με λεπτομέρειες. Και μάλιστα από την ίδια σκηνή της ταινίας. Για αυτό λέω για τους καλά διαβασμένους. Hint: Σημαντικό να ξέρετε τι λέει ο Daniel Day-Lewis στη δεύτερη εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μονο εμένα μου άνοιξε η όρεξη με την κωλοφώτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Τίτλος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα