V for Vagelis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 υπόθεση, η τρίτη εικόνα έχει να κάνει και με τίτλο
V for Vagelis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μαλλον είναι αρκετά δύσκολο... Κάθε εικόνα περιγράφει και μια λέξη. Ψάχνουμε 3 λέξεις δηλαδή, οι οποίες χρησιμοποιούνται στη ταινία για να περιγράψουν κάποιο γεγονός/ κάποιες καταστάσεις. Η λέξη της τρίτης εικόνας είναι επίσης και ο τίτλος.
V for Vagelis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 οχι, το κάνω πιο εύκολο: ακριβώς ο ίδιος συνειρμός, με διαφορετικές εικόνες
V for Vagelis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 μυστηρίου έκανα ένα λαθάκι στη σειρά των εικόνων, έτσι είναι πιο σωστά: Πλέον νομίζω το χω δώσει, μόνο η τρίτη εικόνα θέλει λίγο σκέψη, σε σύγκριση με τη τρίτη εικόνα του πρώτου μου ποστ νομίζω θα πρεπε να βγαίνει...
Weiss Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Aπο τον τιτλο θα ελεγα το prestige αν και οι αλλες δεν μου κολλανε
V for Vagelis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ναι pledge - turn - prestige (κύρος :Ρ) τη δεύτερη φορά απλά έδωσα τις λέξεις μέσω των εικόνων για να βρεθεί...
Weiss Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Θα χαμηλωσω λιγο τον πηχυ, δε νομιζω να δυσκολευτειτε κανει μπαμ :
bluesattack Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Παλια ταινια , με σχετικα προσφατο remake
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα