bluesattack Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μηπως ειναι πολυυυυ καινουργια η ταινια ? Μην ψαχνω αδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μήπως είναι κανα κορεάτικο που το έχει δει μόνο η μάνα του σκηνοθέτη, και ο viper ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μηπως ειναι πολυυυυ καινουργια η ταινια ? Μην ψαχνω αδικα εχει καποια χρονια στην πιατσα Μήπως είναι κανα κορεάτικο που το έχει δει μόνο η μάνα του σκηνοθέτη, και ο viper ? nope Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Kill Bill? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 τσου επομενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Έλα μου ντε! Who is Salt; Κι εμείς αυτό ρωτάμε χαχαχαχαχ! (Άραγε είναι μούφα η ταινία για να μην την έχει δει κανείς μας;;!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μύριζε άντζελα αλλά πραγματικά... ΠΟΙΑ είναι αυτή η ταινία;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Το εχω δει το Salt αλλα δεν μπορω να θυμηθω Ασιατικη αναμειξη ή να συνδεσω την φαση μετην αραχνη!! (βεβαια παιζει σοβαρα να εχω σοβαρη θολουρα στο μυαλο μου και να τα εχω ολα μανταρα.....ειναι και το wanted στη μεση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μήπως να ξαναβάλει ο viper μήπως την βρούμε αυτή τη φορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Το εχω δει το Salt αλλα δεν μπορω να θυμηθω Ασιατικη αναμειξη ή να συνδεσω την φαση μετην αραχνη!! (βεβαια παιζει σοβαρα να εχω σοβαρη θολουρα στο μυαλο μου και να τα εχω ολα μανταρα.....ειναι και το wanted στη μεση) ξεκιναει με τον ξυλοδαρμο της απο τους north koreans ο αντρας της ηταν αραχνολογος, το σπιτι ηταν γεματο αραχνες και απο drawing απο αραχνες αλλα η αραχνη ταιριαζε σε αυτην γιατι τον αφησε να τον πνιξουν και μπλα μπλα μπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Άσε το σενάριο και ρίξε άλλη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 βαριεμαι τωρα Αυριο ή οποιος αλλος θελει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Φίλε το χρωστάς. Μπήκες στο χορό - θα χορέψεις Κάψε μας αύριο πάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 πιο ευκολο πεθαινετε... 'ολο plot' & no title Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα