Akujin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 εστιάστε στις 4 πρωτεϊνικές βάσεις του DNA
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 gataca???? (σκέψη που μου ήρθε σήμερα ενώ περίμενα το λεωφορείο)
Akujin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 δεν τα πάω καλά με τα ζώα. το έχω ξαναπεί. πόσταρες ένα ωραίο αλογάκι κι εγώ θα σου πω νονός Ι. είναι ανησυχητικός συνειρμός.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Καθόλου ανησυχητικός my friend (μπουαχαχα). Αυτή ακριβώς ήταν η ταινία που ψάχναμε. Αν ήταν ταρκόφσκι, θα έβαζα μια ολόσωμη. Good job!
Sellers Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Τι λέει Aku, θα μας τιμήσεις με την επόμενη φώτο σου?
theobabis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δυσκολα. Ειναι μαζι με τον Sir vsls και τον Sir end, προς αναζητηση του Αγιου Φακου και δεν προβλεπετε να γυρισουν εντος της δεκαετιας...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Πάρτε άλλη μια εύκολη, να ξεκολλήσει το παιχνίδι
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Όχι. Try again. (πάντως δεν είναι ο τίτλος η φωτό. Είναι σκηνή)
Akujin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 παιδιά σόρι που σας κρέμασα, ήμουν σ' έναν φίλο χωρίς ιντερνετ.
Akujin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 κι εμένα δεν μου έρχεται κάτι, από κάτι άκυρους συνειρμούς, να τζογάρω με garden state ή pulp fiction. ντόινκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα