Weiss Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Το ringu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ήταν το mirror. Έχοντας δει μόνο την αγγλική βέρσιον, αναρωτιέμαι αν αυτή ήταν η σκηνή που σε έκανε να σκεφτείς το ringu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ποιο mirror ? Tαρκοφσυ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Έχε χάρη που είμαι άρρωστος αυτές τις μέρες και δεν μπαίνω insomnia, αλλιώς και πάλι δε θα το έβρισκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μα γιατί νομίζεις ότι την έβαλα τώρα; bluesattack, ναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ποιο καλο παιδι θα βαλει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Αφού δε βάζει κανείς: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 celda 211 ? carandiru ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 celda 211 ? Bingo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 claw, θα πεις από πού ήταν τα snaps? το ένα μου κάνει για Yoshida (αυτό με την αντανάκλαση). Κατά τ'άλλα, Wag the dog? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Στη θέση σου θα έφτιαχνα άλλο λογαριασμό για να κάνω αυτή την ερώτηση Με τη σειρά που μπήκαν: Sazen Tange and the Pot Worth a Million Ryo (1935) Eleven Samurai (1966) onibaba (1964) No Regrets for My Youth (1946) The Dragon Painter (1919) Αυτό το replay μου φέρνει στο wargames, αλλά δε μπορώ να κολλήσω τη πρώτη φώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 claw, θα πεις από πού ήταν τα snaps? το ένα μου κάνει για Yoshida (αυτό με την αντανάκλαση). Κατά τ'άλλα, Wag the dog? bingo ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 + ps: claw, ίσως δε φαντάζεσαι ότι δεν έχω δει κανένα απ'αυτά. στον Yamanaka πήγε το μυαλό μου να πω την αλήθεια αλλά έχω δει μόνο το humanity and paper balloons. in other news, για πες καμιά κουβέντα για τον Peixoto στο άλλο thread για να γκρεμιστεί το σύμπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Jules and jim ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα