damian1977 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Επειδη με βλεπω να τρωω πολυ βρισιμο......και για να βαλει και κανας αλλος εαν θελει......το αποκαλυπτω!! Ειναι το Site: http://www.imdb.com/title/tt0480249/">I Am Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δεν το αφηνες λιογο ακομα ? Τιτλος αλλα και υποθεση ουσιαστικα. hint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Με μια πρωτη σκεψη και χωρις να το δουλεψω στο μυαλο μου ...θα πω Air Force One. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Oχι. Aλλα καλη προσπαθεια !! Εβαλες και το force hint 2 : Nομιζε ο βασιλιας οτι θα τρεχει και θα την γλυτωνει συνεχεια αλλα να που στριμωχτηκε.Την γλυτωσε φθηνα ομως.Αληθινη ιστορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt0264464/">Catch Me If You Can ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 yeap ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Παραχωρω την σειρα μου για να βαλει και κανας αλλος!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Αφού δεν βάζει κανείς άλλος βάζω εγώ. Είναι λίγο τραβηγμένο αλλά σας έχω εμπιστοσύνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Η εικονα αναφερεται στον τιτλο ή στην υποθεση της ταινιας?? (Και για αν μην παει τζαμπα το pst...μηπως Reservoir dogs?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ο τίτλος της εικόνας που δίνω θα βοηθήσει, όχι ο σκύλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Θα ξεκινησω με το Amadeus (στο οποιο δεν δινω πολλες πιθανοτητες) Και με δεδομενο το γεγονος οτι και ο Μπετοβεν ηταν απο μικρος ξεχωριστος θα πω .......... Good Will Hunting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Tα παιδια ενος κατωτερου θεου ? Κουρδιστο πορτοκαλι ? 9 ? 9 βασιλισσες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Immortal Beloved? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Κουρδιστό πορτοκάλι. bluesattack ρίχτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Παραχωρω τη σειρα μου να βαλει και καποιο αλλο παιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα