bluesattack Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 bingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μου έρχεται κάτι πέρα απο μια τραβηγμένη βλακειούλα οπότε θα την βάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Τραβηγμενοοο θα ριξω και εγω..o παριας (pariah ) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Εστίασες στο λάθος μέρος του ονόματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Eμενα εντελως συνειρμικα μου ηρθε το Site: http://www.imdb.com/title/tt0107207/">Εις το Όνομα του Πατρός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Harry potter ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Harry potter ? NAI!!! Eιναι ενα ποστερ του Χαρη Βαρθακούρη. Ειναι Χάρη Πόστερ. Παγώσαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Το βρηκα ? Ποιος τη Χαρη μου! Βαλε θερμοφορα και ετοιμασου , ερχεται απαντηση μεγατονων σε λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 NAI!!! Eιναι ενα ποστερ του Χαρη Βαρθακούρη. Ειναι Χάρη Πόστερ. Παγώσαμε. Να προχωρησω ? Δεν ειμαι σιγουρος για την απαντηση , αν ειναι αυτοσαρκασμος το παγωσαμε η ειρωνια , ειναι λιγο γριφωδες Δωσε ενα hint , πχ που πας ρε καραμητρο η προχωρα αφοβα παικταρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 XAXAXA. Aυτοσαρκασμός ήταν. Το βρήκες. Είναι τόσο βλακεία που δεν μπορείς να το πιστέψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Kαλο ηταν !! Κατσε να βαλω και εγω ενα τρελιαρικο.... ταινια του παλιου καλου ελληνικου κινηματογραφου (η επιλογη της συγκεκριμενης σκηνης δεν ειναι τυχαια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 κορόιδο γαμπρέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Χαχα , οχι ! hint . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Κοριτσια στον Ηλιο???Στασου μυγδαλα και ετσι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Κοριτσια στον Ηλιο???Στασου μυγδαλα και ετσι.... seriously ? Δεν θυμαστε τι εψαχναν στο νεκροταφειο ? hint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα