Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ντονι Νταρκο και δεν δεχομαι κουβεντα!!!!! Κανα νεο ? E, αυτό θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ελα ντε!!! Δεν ειναι σπαστικο να βαζει καποιος ενα θεμα...και μετα να μην ασχολειται καν να δει εαν υπαρχουν απαντησεις για να τις επιβεβαιωσει ή για να συνεχισει το παιχνιδι απο καποιον αλλο?? (δεν το λεω για τον DKNI που μπορει να εχει σοβαρους λογους- υγειαςπχ -ή αλλα θεματα και να μην εχει μπει καν στο φορουμ...γενικα μιλαω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Βαλε damian.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Kατι ευκολο ....δεν θα δυσκολευτειτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δωσε κανα hint.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 1)Η πρωτη εικονα εχει να κανει με το επαγγελμα ενος εκ των πρωταγωνιστων 2)Η δευτερη εικονα εχει να κανει κανει με μια φραση που εκεινος ελεγε συχνα στην ταινια!! (Το συγκροτημα ειναι οι Kwan) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Jerry McGuire Sorry για πριν, ναι Ντονι Νταρκο ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ω ναι!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Η δευτερη εικονα που κολλαει ? Εχω χρονια να το δω.. Λευκος-Κρουζ , Μαυρος-Γκουντινγκ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Βάζω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ακριβως!!!! Τον Γκουντιγκ ειχα στο μυαλο μου.........και το 'Show me the Quon'. (ειμαι αρρωστος.....ξερω ) Site: http://www.youtube.com/watch?v=X0fizqifumk">Jerry Maquire - The Word "Quan" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Θα πω ενα Skeleton Key που ξερω πως δεν θα ειναι....απλα και μονο για καποιο hint..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Όχι αλλά πάρτε δυο hint: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχω ιδεα!!!!!!!!!!Πρεπει να ειναι ταινια που δεν εχω δει!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Άντε το λέω για να βάλει άλλος. Dr. No (1962) Η πρώτη ταινία James Bond με τον Σκοτσέζο Sean Connery. To "Crab Key" ήταν το όνομα του νησιού στο οποίο ο κακός Dr. No έκανε κάτι μυστήρια πράγματα... Βάλτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα