Ntinaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως είναι το twilight zone? ---------- Προσθήκη στις 11:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:19 ---------- ή το twilight saga:eclipse? δεν ξέρω και πόσα twilight έχουν... ναι ναι ναι!
elven Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εμ.. Πως προκύπτει; 1η εικόνα -> two 2η εικόνα ->Αη Σπυρίδων 3η εικόνα ->light Σύνολο -> του-αη-light ,twilight
Edelwaiss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή εγώ βάζω τώρα? Μπορεί να μου πει κάποιος πώς παραθέτω τις εικόνες-συγχωρέστε την άγνοια μου?
Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 συγχωρέστε την άγνοια μου? Αντε, ας το καταπιούμε κι αυτό. Λοιπόν. Πρώτος τρόπος. Βρίσκεις τις εικόνες που θες απο τον γούγλη, αντιγράφεις το link τους, έρχεσαι εδώ, πατάς το εικονίδιο: και εκεί κανείς επικόλληση το link. Έτοιμος. Δεύτερος τρόπος. Αποθηκεύεις τις εικόνες στον υπολογιστή σου και μετά πατάς αυτό: και απο εκεί τις φορτώνεις στο σάιτ. Έτοιμος. Εδιτ: Κάτσε να βάλω κανένα εικονίδιο ακόμα, φάση έχει:
Edelwaiss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ, Sellers... Λοιπόν, εδώ ελπίζω να βγει ο τίτλος
Edelwaiss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ, Sellers... Λοιπόν, εδώ ελπίζω να βγει ο τίτλος [ATTACH]35385[/ATTACH] [ATTACH]35386[/ATTACH] [ATTACH]35387[/ATTACH] Sellers, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερες οδηγίες και φαίνεται...
Edelwaiss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Even cowgirls get the blues Παραήταν εύκολο.Την επόμενη φορά θα βάλω πιο δύσκολο... Συνεχίζεις,υποθέτω...
damian1977 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Sorry για το ασχετο...αλλα Sellers καλα εκανες και εγραψες το πως γιατι και εγω δεν ηξερα.....
Dr.Strangelove Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Λιγάκι καμμένος συνειρμός, αλλά δεν μου ερχόταν κάτι άλλο. Κάποια ιδιότητα του ανθρώπου αυτού, οδηγεί στον τίτλο. Για να βοηθήσω, η ταινία είναι πρόσφατη και δεν έχει καμια σχέση με άραβες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα