Ntinaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εβαλα και την αλλη φωτο τωρα ειναι ακομα πιο ευκολο
angmar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Λίγο καταστροφικός ο συνειρμός μου, αλλά θα βρεθεί που θα πάει. Και οι 2 τίτλος. (στο περίπου )
marantonis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Λίγο καταστροφικός ο συνειρμός μου, αλλά θα βρεθεί που θα πάει. Και οι 2 τίτλος. (στο περίπου ) Ευκολο Happy feet. ---------- Προσθήκη στις 00:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:16 ---------- Βασικα ειμαι τοσο καμενος που το βρηκα και πριν δω τη δευτερη εικονα Για να σας δω: Ευκολουτσικο. Τιτλος.
bluesattack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 death toll? Eψαξα να δω τι ειναι,μιλαμε για βαθμολογια -υπογειο στο imdb (α ρε dmx) death zone για κοντρα , αν και νιωθω πολυ μακρια...
angmar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 marantonis δεν είναι φυσικά το happy feet, οπότε μπορούμε να επιστρέψουμε στο πόστ μου Λίγο καταστροφικός ο συνειρμός μου, αλλά θα βρεθεί που θα πάει. Και οι 2 τίτλος. (στο περίπου ) αλλά το happy feet, πώς;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει γράψει τη μουσική. Η εικόνα, όμως, έχει να κάνει με τον τίτλο. Εντω μεταξύ δεν είναι η μόνη ταινία που έχει γράψει μουσική ο Prince. Γιατί, δηλαδή, η απάντηση να είναι συγκεκριμένα το Happy Feet; Ήμουν τόσο σίγουρος ότι δεν είναι αυτό και έμεινα κάγκελο όταν είδα πόσο σίγουρος ήταν!
angmar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ήμουν τόσο σίγουρος ότι δεν είναι αυτό και έμεινα κάγκελο όταν είδα πόσο σίγουρος ήταν! εγώ να δεις
marantonis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Σορρυ, για μια στιγμη μου φανηκε οτι ταιριαζε απολυτα (ειναι κι η νυστα) Fail η σιγουρια αλλα δε το πα ξεκαρφωτα: Οταν ξεκιναει το Happy Feet οι πιγκουινοι (το ζευγαρι) τραγουδουν ενα τραγουδι του Prince. Οσο για την δευτερη εικονα ειναι pic πρωτοχρονιας (Happy new year, το λεει και στο link). Edit: Μηπως ειναι το Prince of Persia:Sands of time?
angmar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Edit: Μηπως ειναι το Prince of Persia:Sands of time? Τελικά καλά έκανες και πόσταρες Με τη 2η μεν, αλλά το κατάφερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα