Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 γνωστη ταινια (τιτλος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ο κόκκινος βαρώνος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 The Thin Red Line; ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 οχι οχι αυτος ειναι στη πρωτη φωτο παντως. hint ο κοκκινος βαρωνος τι ηταν? μη μου πειτε πιλοτος απλα... πολυ ωραιος συνηρμος με το thin red line. το δασος με το ποταμι ειναι πολυ χαρακτηριστικη της ταινιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Mήπως είναι το rescue dawn; Η έχει σχέση με τον ίδιο και τον πρώτο παγκόσμιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ειναι πολεμικη. οτι βλεπετε ειναι τιτλος, και οχι περιεχομενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 oultra χαρακτηρηστικη σκηνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Συνειρμικά μου ήρθε στο μυαλό το Shawshank Redemption. Λογικά αυτό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Συνειρμικά μου ήρθε στο μυαλό το Shawshank Redemption. Λογικά αυτό είναι. Συνειρμικά; Φάτσα κάρτα έχει βάλει το πόστερ της ταινίας, με τον τίτλο! Δε νομίζω να είναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 οχι ρε εσυ χαχαχαχα ειναι πολυ γνωστη ταινια,της δεκαετιας του 90.με πολυ πολυ γνωστο ηθοποιο. hint η πρωτη φωτογραφια παρουσιαζει τι? αυτος ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ τι ηταν και δεν ηταν οι αλλοι που ηταν μαζι του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 the last of the mohicans? με πολυυυυυυυύ φαντασία edit: τωρα το ειδα δεν ειναι πολεμικη.οτι βλεπετε ειναι τιτλος, και οχι περιεχομενο οπότε δε παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ουτε.............. hint... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Συνειρμικά; Φάτσα κάρτα έχει βάλει το πόστερ της ταινίας, με τον τίτλο! Δε νομίζω να είναι αυτό. Χαχαχα! Καλά, σοβαρά δεν έπιασες το χιούμορ; Δεν παίζεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχαχα! Καλά, σοβαρά δεν έπιασες το χιούμορ; Δεν παίζεσαι! Χιούμορ ήταν αυτό; Oh god... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 αντε ακομα? 1995 γνωστος καφρος ηθοποιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα