Sellers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτσε γιατί παρεξηγούμαι τώρα ε! Στο σχόλασμα.
seishirosakura Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Θα περιμένω δίπλα στο σκάμμα! Α, ναι.
salliara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν την εχω δει την ταινια!(αν και την εχω στη λιστα) καλη?? συνεχιστε γιατι ειμαι καινουρια και δεν το χω ακομα. θα βαλω οτι να ναι και δεν λεει
seishirosakura Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν την εχω δει την ταινια!(αν και την εχω στη λιστα) καλη??συνεχιστε γιατι ειμαι καινουρια και δεν το χω ακομα. θα βαλω οτι να ναι και δεν λεει Εμείς όπως βλέπεις είμαστε επαγγελματίες! Sellers, βάζεις!
Sellers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εμείς όπως βλέπεις είμαστε επαγγελματίες! Ααα χρόνια βάζω ταινίες συνειρμικά. Μην μπλέκεις με τα θηρία σαλιάαααρα. Sei, σε ένα τέταρτο θα φύγω οπότε ξαναβάλε εσύ μην κολλήσω το παιχνίδι.
salliara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, αλλα μ' οποιον δασκαλο καθησεις.. θα τα μαθω τα κολπα που θα παει!
seishirosakura Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Επόμενη, due to popular demand. Έχουμε και λέμε: 1η, χαρακτήρας της ταινίας 2η, μέρος του τίτλου 3η, όνομα ηθοποιού 4η, υπόθεση @Saliara: Ναι, καλή είναι η Let the Right one in. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2010 από seishirosakura
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb ελληνικά
seishirosakura Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μπαμπαμ, όχι παίζουμε! Συνεχίζεις.
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δε δίνω clue γιατί περιμένω να το βρείτε άμεσα.
salliara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Coffee and Cigarettes ή θα παραηταν ευκολο?
salliara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 σας επιασε η καλοσυναδα και βαζετε ολα τα ευκολα σημερα? ξαναβαλε εσυ να χαιρομαι που τα βρισκω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα