bnvdarklord Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Σκέφτηκα Ticket House και γελάω μόνος μου. Σιγουρα καλυτερο απο το Knock(παρομοιος ηχος με tick) the door(που δειχνει το βελος) που σκεφτηκα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 (f)right house? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 the last house on the left λαλαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Προσθέτω άλλη μια που ελπίζω να βοηθήσει. Καμία σχέση με τίτλο: Υπόθεση. (Τσουκ σε όλους) Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2010 από seishirosakura Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 The Red House ? Mηπως ειναι πολυ απλο για να μας μπερδεψει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) The Red House ? Mηπως ειναι πολυ απλο για να μας μπερδεψει ? Δε ξέρω αν είναι πολύ απλό αλλά σίγουρα σας μπέρδεψε! :Ρ Τελευταία (μάλλον) βοήθεια: Η ταινία δεν είναι στην αγγλική. Επίσης να προσθέσω ότι δεν υπάρχει η λέξη House ή Door στον τίτλο. Αυτό ομολογουμένως μπορεί να μπερδέψει αλλά δεν είναι κάτι που φαίνεται στην πρώτη εικόνα. Επίσης είναι πολύ πρόσφατη. ---------- Προσθήκη στις 18:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:04 ---------- Προσθέτω άλλη μια συμπληρωματική της δεύτερης και μάλλον giveaway. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2010 από seishirosakura Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κυνόδοντας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 μα στην φωτο με τα παιδακια το κοριτσακι δεν εχει ποδια?? η εγω ειμαι γκαβη? :ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 L’Auberge rouge ? Mηπως πονταρω πολυ στο κοκκινο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konsul Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 μα στην φωτο με τα παιδακια το κοριτσακι δεν εχει ποδια?? η εγω ειμαι γκαβη? :ο Εγώ πάλι δεν κατάλαβα που κολλάει το τικ με τον τίτλο Κυνόδοντας.(αν είναι αυτό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) στην extra φωτο με τους fangs! εσυ τα ποδια τα βλεπεις δλδ? εχω σκασει παντως. -Let the right one In?? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2010 από salliara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konsul Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στην extra φωτο με τους fangs!εσυ τα ποδια τα βλεπεις δλδ? εχω σκασει παντως. -Let the right one In?? Όχι τα πόδια δεν φαίνονται, δεν νομίζω όμως να το έβαλε επίτηδες. Μάλλον το έβαλε για να δείξει την παράξενη αδερφική σχέση που υπήρχε στην ταινία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στην extra φωτο με τους fangs!εσυ τα ποδια τα βλεπεις δλδ? εχω σκασει παντως. -Let the right one In?? Γουι χαβ ε γουίνερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 To τικ πήγαινε για το right? Λιοπυρ βάλτε τάξη μλκ, όχι μόνο εμένα να λες. Κάτσε να βάλω και μια φάτσα μην παρεξηγηθούμε: Ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 To τικ πήγαινε για το right? Λιοπυρ βάλτε τάξη μλκ, όχι μόνο εμένα να λες. Κάτσε να βάλω και μια φάτσα μην παρεξηγηθούμε: Ωραία. Τι ήθελες μωρέ; Υποχρεωτική πορεία δεξιά; Κάτσε γιατί παρεξηγούμαι τώρα ε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα