Lighter122 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 ...and yet so far away:( edit: η μονη ταινια που μου ερχεται με αναλογο θεμα, ειναι μια που η Τζειμι Λι Κερτις αλλαζει σωμα με την κορη της... (πολυ κουλτουρα)
Lighter122 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 εκατονεικοσιδΥος ffs... ασχετο... ειμαι up to date με Naruto Manga...
Sellers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Όχι δεν είναι αυτή... Αλλά Τέλος αν θυμάμαι καλά σε ένα θέμα παλιότερο την είχες ψηφίσει σαν την καλύτερη ταινία της χρονιάς της. Και είναι όντως κορυφή. ΚΑι κουλτούρα (lol) φωτεινέεκατόνεικοσιδύο...
the_end Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Όχι δεν είναι αυτή... Αλλά Τέλος αν θυμάμαι καλά σε ένα θέμα παλιότερο την είχες ψηφίσει σαν την καλύτερη ταινία της χρονιάς της. Και είναι όντως κορυφή. ΚΑι κουλτούρα (lol) φωτεινέεκατόνεικοσιδύο... ντρέπομαι που το λέω αλλά το μόνο που μου'ρχεται είναι το freaky friday :oops: οπότε ή κάτι μπέρδεψες εσύ ή έπαθα ολοκληρωτικό blackout εγώ
the_end Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 ναι αλλά μην το πεις πουθενά pz0r!!! btw, well done για το manga, έχουμε πολλά να αναλύσουμε αύριο ίσως
Lighter122 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Αυτην την ταινια ελεγα πιο πανω οτι μου θυμιζε... Την ειχα δει οταν νοικιαζα ταινιες με το κιλο Καφε αυριο για ενδελεχη αναλυση, καθως ειμαι ψιλομπερδεμενος με τον "Πονο":confused: edit: Selleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeers....photo plz...
Sellers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Να σας το δώσω ρε παιδιά μιας και δεν μου έρχεται καμία έμπνευση για άλλη φώτο??? Αλλά θα βάλει κάποιος άλλος μετά για να ψαχγτούμε οι υπολοιποι...
Lighter122 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δωστο, αν και δεν βλεπω πολυ συμμετοχη κατι θα βρω να βαλω...
Lighter122 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Nice movie.... Λοιπον παρτε μια πολυ καλη ταινια 2/5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα