Sellers Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μπας και είναι το ''Arsenic and Old Lace'' ?
bluesattack Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μπας και είναι το ''Arsenic and Old Lace'' ? Ναι ειναι το Aρσενικο (ολοκληρος Τζεημς Μποντ βρε σεις ) και παλια δαντελα.Με τις δυο γλυκυτατες γριουλες (για οσους δεν θυμουνται ) να δηλητηριαζουν τους γερακους ριχνοντας αρσενικο στο κρασι.Οι 3 μεσαιες φωτογραφιες ειναι τα 3 ανιψια , ο Καρυ Γκραντ νιοπαντρος κριτικος θεατρου, ο τρελαρας αδελφος που νομιζει οτι ειναι ο Ρουσβελτ και κανεις εφοδους στο σπιτι , και ο εγκληματιας αδελφος τους με την εγχειρισμενη τερατοφατσα που ερχεται απροσμενα, παρεα με τον dr...Einstein . Συνεχιζεις sellers
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Sin City? Αν ναι, βαζει οποιος θελει.
seishirosakura Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) 1η, υπόθεση. 2η, όνομα. 3η, σκεφτείτε την σε μικρότερη κλίμακα. Άντε, πάλι [χ]εύκολα[/χ] μέτρια σας βάζω. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2010 από seishirosakura
Sellers Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Οι Γέφυρες Του Μπρούκλιν? Αν ναι παραείναι εύκολο.
seishirosakura Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Τσουκ. Μπορείς να μου πεις πως ΠΟΤΕ δεν είσαι online?
Sellers Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα που λέω ότι διαβάζω για την εξεταστική είμαι μέσα συνέχεια.
seishirosakura Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά αυτό εξυπακούεται. Και εγώ έτσι λέω. Ωστόσο μιλάω για το ρημάδι το λαμπάκι που πάντα είναι κόκκινο!
Sellers Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ααα, ρύθμιση είναι ρε. Κάποτε την είχα κάνει να με δείχνει συνέχεια έξω και απο τότε δεν το άλλαξα. Τώρα δεν θυμάμαι καν που είναι.
seishirosakura Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πες το και κάθομαι σαν το μαλάκα και πατάω F5 να δω αυτό το μοναδικό θέαμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα