bluesattack Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Aς βαλει καποιος αλλος γιατι ειμαι απροετοιμαστος
bluesattack Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 nope Aλλα αυτο που ειπες εμπεριεχεται στην υποθεση ομως ... (αργοτερα θα βαλω κανα hint ακομα )
bluesattack Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) hint Ποια σχεση εχουν αυτα τα 3 ? (απο την υποθεση του αρκετα παλιου εργου ) Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2010 από bluesattack
bluesattack Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 the good the bad the ugly? εγξυφτυδτδκ Οχι.Επεσες πολυ μακρια .Αλλα σε συγxαιρω για την φαντασια σου Βαζω το απολυτο hint...
liopyr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι.Επεσες πολυ μακρια .Αλλα σε συγxαιρω για την φαντασια σου Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα πάντως..
seishirosakura Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Η γυναίκα με τα μαύρα; (δεν ξέρω καν αν έχει βγει σε ταινία)
bluesattack Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Οχι.Δεν την θυμαστε βρε ? .Αισθανομαι γερος.... Στην πρωτη φωτογραφια σημασια εχει αυτο που φοραει η κοπελα ... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2010 από bluesattack
PCM Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) The painted veil?? Σίγουρα έπεσα κοντά... (or not?) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2010 από PCM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα