PCM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πιστεύω πολύ τότε στο "This is England". Αν δεν είναι ούτε αυτό, τα παρατάω
PCM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 thx για την πάσα Φωτο: Εχουν σχέση κ με τον τίτλο αλλά και με τα γεγονότα, ταινιάρα.
PCM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 eyes wide shut? ζφγηαρτηδφγξηζφγξ Όχι, αλλά είσαι σε καλό δρόμο...σκέψου την 1η φώτο λίγο πιο "outside the box"... Η ταινία είναι αρκετά γνωστή...
seishirosakura Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Κανά Eye of the Tiger να μας κουφάνεις; :Ρ
PCM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Κανά Eye of the Tiger να μας κουφάνεις; :Ρ το Rocky εννοείς? Όχι ρε, είπαμε "outside the box", όχι "outside the universe" χαχα Hint: Ειναι πιο πρόσφατη απο eyes wide shut.
seishirosakura Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρω γω μωρέ; Κελί, κλουβί, τίγρης. There's something there. Abre los Ojos (το μούφα remake του αριστουργήματος Vanilla Sky)?
PCM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Κράτα αυτα από το post σου, Είσαι πολύ κοντά: There's something there. Abre los ojos Η παρακάτω πρόταση πάντως είναι τελείως λάθος, μάλλον κάνεις πλάκα. (το μούφα remake του αριστουργήματος Vanilla Sky)? Μοιράζω Hints (οι δύο τελευταίες έχουν σχέση με την πλοκή-καταγωγή) : Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2010 από PCM
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η παρακάτω πρόταση πάντως είναι τελείως λάθος, μάλλον κάνεις πλάκα. Χεχε. Εμένα δουλεύει, μην ανησυχείς. Προσπαθεί να με κάνει να πάθω εγκεφαλικό!
Sellers Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Για πες λίγο τι σκέφτηκες και το είπες γιατί έχω κολλήσει άγρια.
PCM Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Vicky Cristina Βarcelοna; Όχι φίλε μου κατάλαβα τον συνειρμό σου αλλά ξέφυγες λίγο( HINT: σκέψου ότι το "te amo" δεν συνεπάγεται Ισπανία, σε ποια άλλη χώρα μιλάνε ισπανικα??... ) Εγώ φταίω, σας μπέρδεψα. Είμαι ακόμα νέος στο παιχνίδι. Αν δεν βοήθησαν οι προηγούμενες, αυτές εδώ δείχνουν τον τίτλο της ταινίας καθαρά... (Θα το βρείτε τώρα πιστεύω.. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα