Mika Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 oυτε αυτες ωραια σκεψη παντως ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πιστεύω πολύ τότε στο "This is England". Αν δεν είναι ούτε αυτό, τα παρατάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο ειναι, μην τα παρατας go on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 thx για την πάσα Φωτο: Εχουν σχέση κ με τον τίτλο αλλά και με τα γεγονότα, ταινιάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 eyes wide shut? ζφγηαρτηδφγξηζφγξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 eyes wide shut? ζφγηαρτηδφγξηζφγξ Όχι, αλλά είσαι σε καλό δρόμο...σκέψου την 1η φώτο λίγο πιο "outside the box"... Η ταινία είναι αρκετά γνωστή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Κανά Eye of the Tiger να μας κουφάνεις; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Κανά Eye of the Tiger να μας κουφάνεις; :Ρ το Rocky εννοείς? Όχι ρε, είπαμε "outside the box", όχι "outside the universe" χαχα Hint: Ειναι πιο πρόσφατη απο eyes wide shut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρω γω μωρέ; Κελί, κλουβί, τίγρης. There's something there. Abre los Ojos (το μούφα remake του αριστουργήματος Vanilla Sky)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Κράτα αυτα από το post σου, Είσαι πολύ κοντά: There's something there. Abre los ojos Η παρακάτω πρόταση πάντως είναι τελείως λάθος, μάλλον κάνεις πλάκα. (το μούφα remake του αριστουργήματος Vanilla Sky)? Μοιράζω Hints (οι δύο τελευταίες έχουν σχέση με την πλοκή-καταγωγή) : Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2010 από PCM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτσε να το δει ο Manuel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η παρακάτω πρόταση πάντως είναι τελείως λάθος, μάλλον κάνεις πλάκα. Χεχε. Εμένα δουλεύει, μην ανησυχείς. Προσπαθεί να με κάνει να πάθω εγκεφαλικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Vicky Cristina Βarcelοna; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Για πες λίγο τι σκέφτηκες και το είπες γιατί έχω κολλήσει άγρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCM Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Vicky Cristina Βarcelοna; Όχι φίλε μου κατάλαβα τον συνειρμό σου αλλά ξέφυγες λίγο( HINT: σκέψου ότι το "te amo" δεν συνεπάγεται Ισπανία, σε ποια άλλη χώρα μιλάνε ισπανικα??... ) Εγώ φταίω, σας μπέρδεψα. Είμαι ακόμα νέος στο παιχνίδι. Αν δεν βοήθησαν οι προηγούμενες, αυτές εδώ δείχνουν τον τίτλο της ταινίας καθαρά... (Θα το βρείτε τώρα πιστεύω.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα