TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 εξηγήστε όμως και το υπονοούμενο plz. Η ΖΩΉ (λάσκαρη) είναι ωραία. la vita e bella
Ntinaras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 αφου δε βαζει κανεις ας βαλω εγω ενα ευκολο
Mika Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 εεε Ντιναρας, 7 ωριτσες περασαν ημουν στη δουλεια, δεν ειναι οτι δεν θα εβαζα:shock:
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 εεε Ντιναρας, 7 ωριτσες περασαν ημουν στη δουλεια, δεν ειναι οτι δεν θα εβαζα:shock: Μηπως να εβαζε ο Mika απο τη στιγμη που αυτος απαντησε κ απ οτι φαινεται διατιθεται να συνεχισει?
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μιας και μας κλάνει ο ντινάρας και δεν βάζει και κανείς άλλος θεωρώ σωστή την απάντησή μου και βάζο εγώ. Περιεχόμενο ταινίας. Αν δεν το βρείτε σύντομα βάζο και άλλη.
seishirosakura Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 και γω αν είναι, δεν τίθεται θέμα :Ρ
twiner Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μιας και μας κλάνει ο ντινάρας και δεν βάζει και κανείς άλλος θεωρώ σωστή την απάντησή μου και βάζο εγώ.Περιεχόμενο ταινίας. Αν δεν το βρείτε σύντομα βάζο και άλλη. το Wool 100% είναι, 100%. ρε σεις, πρέπει να οριστεί ένα λογικό χρονικό όριο, δε γίνεται όποτε βαριέται ο καθένας να πετάγεται, απλά
bluesattack Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Τελικα ποιος βαζει και τι ισχυει ? Μην σκεφτομαστε και τζαμπα Ναι στο χρονικο οριο.
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 το Wool 100% είναι, 100%. ρε σεις, πρέπει να οριστεί ένα λογικό χρονικό όριο, δε γίνεται όποτε βαριέται ο καθένας να πετάγεται, απλά Όχι,μιλάμε για πολλή ποιο παλιά ταινία. Δεύτερο στοιχείο. +1 πρέπει να οριστεί ένα λογικό χρονικό όριο 'Εβαλα εγώ επειδή ενώ είναι on-line ο ντιναρας μας κλάνει εδώ και ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα