Ceridwen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ναι, δεν διαφωνώ με την βαθμολογία αλλά δεν είμαι πολύ καλή στο να βαθμολογώ τους συνειρμούς μου. 4/5ish
Ceridwen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Το μόνο μου έχει σχέση με την ταινία είναι το αιντέντικαλ.
Ceridwen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Λυπάμαι, δεν είναι αυτό. Δεν είναι αγγλόφωνο. Το τι είναι το έδωσα πριν.
vsls Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 La Double vie de Véronique / Podwójne życie Weroniki
Ceridwen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ναι, είναι το Podwójne życie Weroniki. (άρθρα δεν έχουν στα πολωνικά, Βασίλη? Σε ρωτώ γιατί σαν να την ξέρεις τη γλώσσα)
vsls Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνα με το αγαπημενο μου πολωνικο κινηματογραφικο site ο τιτλος ειναι ετσι http://podwojne.zycie.weroniki.filmweb.pl/ Οποιος θελει μπορει να βαλει!
Lighter122 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Underage Drinking? Ουπς, σορρυ, αυτο ειναι παραπτωμα, οχι ταινια Lawn Dogs? (Δεν ξερω γιατι)
Lighter122 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Η μονη σκεψη που μου ερχεται ειναι παιδια που συμπεριφερονται σαν ενηλικες και το αναποδο... Δυστυχως καμια ταινια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα