V for Vagelis Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Someb0dy δε ξέρω ακριβώς που μπερδεύεσαι, πάντως οι εικόνες δεν αποτελούν καρέ της ταινίας που πρέπει να βρεθεί. Στην ουσία, αυτός που έχει σειρά, έχει μια ταινία στο μυαλό του και προσπαθεί να δημιουργήσει συνειρμούς μέσω μιας ή περισσοτέρων εικόνων, σχετικές με αυτή τη ταινία (υπόθεση, χαρακτήρες, σκηνικά κλπ). Manuel, στην αρχή πήγε το μυαλό μου στον Ασπροδόντη, αν και δε μπορούσα να συνδέσω κάπως το φλογοβόλο. Στο the thing όμως μόνο huskies θυμάμαι, είχε και λύκο; Συνεχίζω: edit: + , Επεξ/σία 11 Μαΐου 2010 από V for Vagelis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 i robot ισως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Εντελώς συνειρμικά (την πρώτη δεν την έχω καν δει) : The curious story of benjamin button E.T. ...για κάποιον λόγο... Αν και ξέρω ότι δεν είναι το δεύτερο, άσχετα αν εμένα μου δημιουργείται κάποιος συνειρμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δε ξέρω αν έχετε πιάσει το ρόλο της δεύτερης εικόνας με το μωρό και το Καραμανλή ή τουλάχιστον αυτό που θέλω εγώ να πω. Ίσως το δυσκόλεψα λίγο, αργότερα θα ακολουθήσει διευκρινιστική φωτό, αν και νομίζω η πρώτη και η τρίτη σε συνδιασμό με τα smilies αρκούν για να βρεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Wall-Ε...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) ούτε Επεξ/σία 12 Μαΐου 2010 από V for Vagelis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 meh, Matrix το κατάλαβα από τις πρώτες εικόνες, η τελευταία ήταν απλα επιβεβαιωση. (εκτος κι αν ο συνειρμός μου ήταν άσχετος ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 meh, Matrix το κατάλαβα από τις πρώτες εικόνες, η τελευταία ήταν απλα επιβεβαιωση. (εκτος κι αν ο συνειρμός μου ήταν άσχετος ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 (εκτος κι αν ο συνειρμός μου ήταν άσχετος ) φοβάμαι πως ναι Είναι αρκετά πρόσφατη ταινία. Νομίζω πλέον παραείναι εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 (εκτος κι αν ο συνειρμός μου ήταν άσχετος ) φοβάμαι πως ναι Είναι αρκετά πρόσφατη ταινία. Νομίζω πλέον παραείναι εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Space Odyssey? Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Space Odyssey? Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ε δε θα την έδινα και τόσο εύκολα... επίσης Είναι αρκετά πρόσφατη ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ε δε θα την έδινα και τόσο εύκολα... επίσης Είναι αρκετά πρόσφατη ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ε δε θα την έδινα και τόσο εύκολα...επίσης Ναι και ναι, αλλά μην έχοντας καταλάβει ούτε για αστείο την ταινία γραπώθηκα από τη μόνη.. γνωστή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα