Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: "Βρες την ταινία συνειρμικά"

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Ότι θέλω. :-) Δεν είμαι υποχρεωμένος να το αποκαλύψω αυτό. Τι σου έρχεται συνειρμικά είναι το ζήτημα. Η Παναγιωταρέα ας πούμε, δεν είχε να κάνει ούτε με τίτλο, ούτε με σκηνή. Είχε να κάνει με το λευκό τσουλούφι του πρωταγωνιστή.

Άντε, εύκολη είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Χεχε. Έτσι είμαι εγώ. Σκληρός! :rolleyes::eek:

Άντε ρε παιδιά, ακόμα; Μάλλον κυριακάτικα δεν μπαίνει κανένας. Πάρτε βοήθειες:

beer.jpg

Sopranos-Pinball-Machine-Lg-734423.jpg

records.jpg

---------- Προσθήκη 10-05-2010 στις 00:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 09-05-2010 στις 19:27 ----------

Κοντεύουν 24 ώρες και ακόμα; Αύριο θα την αποκαλύψω. Καληνύχτα. :P

Επισκέπτης

Άντε να προχωρήσει λίγο το παιχνίδι:

Shaun of the Dead.

Καλή σας μέρα! :-)

Ας βάλει κάποιος άλλος. Καλά περνάμε.

Τώρα αμα πώ οτι είναι το πρώτο που μου ήρθε αλλα το θεώρησα πολύ άκυρο για να είναι αυτό; :P

Δεν θα σε πιστέψουμε. Άιντε βάλε τώρα κάτι.

Επισκέπτης

Για όποιον έχει δει την ταινία ρε παιδιά πρέπει να ήταν πολύ εύκολο, όχι;

Ζόμπι + Μπιλιάρδο; Και επίτηδες μάλιστα, φωτό με στέκες; Ίσως απλά εγώ δεν έχω δει πολλές ταινίες με ζόμπι.

Άμα τα βάλεις μαζί με Μπίρα, Pinball Machine (Pub hint) και δίσκους βινυλίου; Ε, όλη την ταινία έβαλα!

Για όποιον έχει δει την ταινία ρε παιδιά πρέπει να ήταν πολύ εύκολο, όχι;

Ζόμπι + Μπιλιάρδο; Και επίτηδες μάλιστα, φωτό με στέκες; Ίσως απλά εγώ δεν έχω δει πολλές ταινίες με ζόμπι.

Άμα τα βάλεις μαζί με Μπίρα, Pinball Machine (Pub hint) και δίσκους βινυλίου; Ε, όλη την ταινία έβαλα!

Βρε την ταινία την έχω δει. Απλώς δεν συνέδεσα την πρώτη με dead. Το μυαλό μου πήγε σε χαζομαρούλες του στυλ Mask ή Grinch. Αν μετά τα βινύλια έβαζες και μια φώτο των Dire Straits θα το βρίσκαμε :Ρ (και το φλιπεράκι με ψιλομπέρδεψε ομολογουμένως)

Edit: Άντε βάλε καμιά άλλη.

Επισκέπτης

Είπα να διαλέξω κανένα πιο προφανές Ζόμπι, αλλά σκέφτηκα να σας μπερδέψω λιγάκι (να πάει το μυαλό σας σε video games ή κάτι άλλο).

Άντε ας δοκιμάσω άλλο ένα:

Antarctica_sea_ice_Coronation_island2.jpg

lobosrritt.jpg

FLAM_lg.jpg

---------- Προσθήκη στις 01:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:37 ----------

Τώρα αμα πώ οτι είναι το πρώτο που μου ήρθε αλλα το θεώρησα πολύ άκυρο για να είναι αυτό; :P

A! Μην ξεχάσω! Γι' αυτό το παιχνίδι λέει "συνειρμικά". Γιατί καταφέρνω να σε οδηγήσω κάπου, χωρίς ούτε καν να καταλάβεις ότι έφτασες στο σωστό συμπέρασμα. Μουαχαχα! :lol:

Επειδή δεν πολυκατάλαβα τον σκοπό του παιχνιδιού θα προσπαθήσω και θα μου πείτε τι κάνω λάθος :D

Στις 2 πρώτες μου θυμίζουν The day after tommorrow και η 3η με πάει στο XxX-State of the Union στην σκηνή που παίζει το τραγούδι Feuer Frei του Rammstein :P

Επισκέπτης

Σωστός ο V for Vangelis.

Someb0dy, φαντάζομαι ότι αυτό που σε μπερδεύει είναι ότι το παιχνίδι βασίζεται στην ειλικρίνεια αυτού που βάζει τις εικόνες. Δηλαδή, εγώ πχ βάζω εικόνες έχοντας στο μυαλό μου ότι συνειρμικά βλέποντας ένα παγωμένο τοπίο και έναν λύκο, θυμάμαι μια σκηνή (την αρχή συγκεκριμένα) από το The Thing. Άλλος βάζει μια κολυμπήθρα κι έναν μαφιόζο, ώστε συνειρμικά να σου έρθει ο Νονός.

Η σωστή απάντηση δεν είναι μια (ή καλύτερα δεν υπάρχει), θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο. Απλά προσπαθούμε να μαντέψουμε τι έβαλε αυτός που έδωσε αυτές τις εικόνες και εννοείται ότι βασιζόμαστε στην ειλικρίνειά του.

Keep it up!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...