KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Alice in Wonderland? ποδσδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 όχι, είναι sci-fi thriller της τωρινής δεκαετίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Λαγουδακι βλεπω,high school βλεπω,το μυαλο μου παει στο Donnie Darko. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 finally... τη σκουληκότρυπα δε τη πρόσεξε κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 εγώ όποτε βλέπω λαγό, το μυαλό μου πάει στο Donnie Darko, αλλά σκέφτηκα ότι α) έχει ξαναμπει και νομίζω μάλιστα δύο φορές (αυτή πρέπει να είναι η τρίτη), πάντα με λαγούς και β) δεν μπόρεσα να κάνω συνειρμό με wormhole... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Αυτός ο Donnie Darko έχει μπει τόσες πολλές φορές που πλέον νιώθω σαν να την έχω δει 100 φορές ενώ δεν την έχω δει ποτέ. Gio θα βάλεις ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 lol sorry δε το ξερα... κακώς δε την έχεις δει πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Την είδα. Αμέσως μετά το μήνυμα, δεν είχα τι να κάνω και την είδα... Μπερδεύτηκα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Λοιπόν βάζω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zastrifel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 "The King and I"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Σωστή. Συνεχίζεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zastrifel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Συγγνώμη για την αργοπορία... Συνεχίζουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Κάποιο hint; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zastrifel Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Kάθε φωτό είναι στοιχείο μιας ιστορίας. Η παρακάτω είναι γενικότερο στοιχείο της ταινίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 "The Ηours" προφανώς. Έξυπνο το hint με τον λύκο = (Virginia) Wolf. Αν δεν επανέλθω μέχρι αύριο ας συνεχίσει κάποιος άλλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα