fulham Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 καλησπέρα, εδω και καιρο εχω ενα προβλημα με την οθονη.ανα τακτα χρονικα διαστηματα κολλαει(οτι κι αν πατας δεν υπαρχει ανταποκριση),αναβοσβηνει και μετα παλι ολα νορμαλ(μεχρι να επαναληφθει η παραπανω διαδικασια).η οθονη ειναι σχετικως καινουρια οποτε δε νομιζω να εχει προβλημα. αναρωτιεμαι τι μπορει να φταιει για αυτο.δε μου φαινεται κατι ιδιαιτερα σημαντικο(σε σημειο να καει)αλλα ειναι ενοχλητικο την στιγμη που κανεις κατι στο pc να αναβοσβηνει αψυχολογητα.ενας φιλος ειπε μηπως υπαρχει προβλημα παροχης ρευματος απ'το pc στην οθονη.ποια η γνωμη σας?ευχαριστω
Markknopfler Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Πρόβλημα παροχής ρεύματος από pc σε οθόνη δεν παίζει..Η οθόνη παίρνει ρεύμα ξεχωριστό..Μπορεί να φταίει η κάρτα γραφικών ή μπορεί και η οθόνη να είναι προβληματική και να κλείνει και να ανοίγει..Μου έχει τύχει κι εμένα..Υπάρχει περίπτωση να είναι και πρόβλημα χαμηλής τάσης στο δίκτυο και γι'αυτό να σβήνει αλλά σε τέτοια περίπτωση θα έσβηνε και το pc..
disqualified Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 εχω την εντυπωση οτι εχει να κανει με το σημα απο την καρτα γραφικων, δοκιμασε να κανεις update drivers να δεις αν βελτιωθει η κατασταση, αλλαξες προσφατα καρτα ή η καρτα σου ειναι σχετικα παλια?
fulham Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 οντως σ'αυτο για το ρευμα εχεις δικιο.οσο για την καρτα γραφικων,επειδη δεν παιζω παιχνιδια και χρησιμοποιω τον υπολογιστη για αρκετα απλες χρησεις,δεν ξερω καν τι εχω κι ουτε εχω ενδιαφερθει να την αναβαθμισω.και ειναι αρχαια προφανως η καρτα...
fulham Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 παρ'ολη την αναβαθμιση που εκανα στην καρτα,το προβλημα παραμενει(ισως να εχει γινει λιγοτερο συχνο απ'οτι βλεπω).τι αλλο μπορει να φταιει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.