dreaming123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω φτιάξει το δίκτυο με 3 υπολογιστές και έχω δώσει δικαιώματα και έχω κάνει τον εκτυπωτή κοινόχρηστο αλλά ο εκτυπωτής δν τυπώνει απο κανέναν υπολογιστή εκτός αν γίνει επαννεκίνηση του υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος. Τι πρεπει να κάνω ωστε να τυπώνει απευθείας?
Pink_Panther Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Einai usb ektipoths, koinoxristos ston 1o pc ston opio exeis kanei sindesi me tous allous 2 pc? Windows XP kai oi 3eis pc? Exeis mipws kapio programa still firewall?
dreaming123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Einai usb ektipoths, koinoxristos ston 1o pc ston opio exeis kanei sindesi me tous allous 2 pc?Windows XP kai oi 3eis pc? Exeis mipws kapio programa still firewall? Aκριβώς όπως τα λές. Win Χp pro και οι 3. Τα έχω βγάλει όλα.
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 alous drivers gia ton ektipoti mpas kai trone kolima autoi kai meta kai tous pio new drivers sta alla pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.