Προς το περιεχόμενο

Best perfomance on dx9 gaming!(pci-e)

rotten crusader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως φανερώνει και ο τίτλος,το dx10 δν με συγκινεί ιδιαίτερα.Και μιας κ' πάω την 1950προ γ rma,κ' μάλλον πάω γ πιστωτικό(σ'αυτό το σημείο,τρώγωμαι να ρίξω λίγο flame στο e-shop...)οπώτε σκέφτομαι να πάρω μία νέα καρτούλα που όμως να μπορεί σε default συχνότητες ν'ανταπεξέλθει σ'ολα τα high-end dx9 games,τα οποία συνήθω παίζω σε αναλύσεις 1024x1280 κ με AF,AA στην μέση...

σε πρώτη φάση περιμένω να ακούσω ποια είναι η καλύτερη κάρτα που κυκλοφόρει ή κυκλοφόρησε(γτ μπορεί ν πάρω κ μεταχειρισμένη,κ να αξιποιήσω αλλιώς τα λεφτά του πιστωτικού) γ dx9 game.Άς είναι κ' dx10 ή κάρτα,απλώς τονίζω ότι δν με ενδιαφέρουν καθόλου οι επιδόσεις σε dx10 games...

Δημοσ.
σε πρώτη φάση περιμένω να ακούσω ποια είναι η καλύτερη κάρτα που κυκλοφόρει ή κυκλοφόρησε(γτ μπορεί ν πάρω κ μεταχειρισμένη,κ να αξιποιήσω αλλιώς τα λεφτά του πιστωτικού) γ dx9 game.Άς είναι κ' dx10 ή κάρτα,απλώς τονίζω ότι δν με ενδιαφέρουν καθόλου οι επιδόσεις σε dx10 games...

Ε καλά, αυτό το ξέρω κι εγώ που δεν παίζω πλέον παιχνίδια! Κάποια με το nVIDIA 8800 Ultra...

Δημοσ.

Μα δεν τέθηκε θέμα χρημάτων. Αλλιώς, το απολύτως value for money chip για παιχνίδια στην ανάλυση που ανέφερε ο rotten crusader πρέπει να είναι το 8800GTS αυτήν την περίοδο...

Δημοσ.

παιζει απλα ολοι εχουνε κολησει με την nvidia λογο του οτι εχει τις καλυτερες καρτες.Φυσηκα και μπορεις να παρεις μια 2900.εγω την εχω και ειμαι υπερευχαρηστημενος(τα αξιζει τα λεφτακια της)

Δημοσ.
8800GTX .Veveos i ultra einai liiigo kaliteri alla den ta aksizei ta lefta tis ,alla an exeis gia petama...

Εντάξει, δεν είναι και ό,τι καλύτερο σαν αγορά μια Ultra, απλά bare in mind ότι δεν διαφέρει μόνο από την GTX επειδή έχει λίγο μεγαλύτερους χρονισμούς (both Core and Memory), αλλά και επειδή φοράει τις νέες μνήμες της Samsung ---> 10 times better o/c ... ;) Ειδικά σε sub-zero καταστάσεις, εν συγκρίση με τη GTX, πραγματικά η Ultra δίνει ρέστα (αναφέρομαι σε μονοβάθμια phase change, dry ice, cascade and ln2 ;))

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου, για την αναλυση που θες, η καλυτερη ως προς τη σχεση αποδοση/τιμης (Best value for money) ειναι η 8800 GTS 320 MB. Με 270 ευρω παιρνεις μια πολυ καρτα που σου δινει ικανοποιητικα FPS σχεδον σε ολα τα παιχνιδια. Εννοειτε οτι υπαρχουν και ισχυροτερες αλλα μετα ο "παρονομαστης" της τιμης ανεβαινει αρκετα. Εαν το ποσο δεν ειναι προβλημα, τοτε η 8800 Ultra μεχρι και τις νεες καρτες του Νοεμβρη ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.

Παιδιά μία ερώτηση.Επειδή μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες σκέφτομαι να πάρω νέο υπολογιστή Τί παίζει με τις νέες κάρτες που αναμένονται τον Νοέμβριο.Υπάρχουν λόγοι που θα πρέπει να περιμένω ή όχι?

P.S. Τα χρήματα που θέλω να διαθέσω για καρτα γραφικών είναι έως 200 ευρώ.

Δημοσ.

Απο οτι λεγετε θα ερθει η x2900pro σε αυτα τα χρηματα...

Αλλα λογικα σε δυο βδομαδες που θα αρχισεις να ψαχνεσαι ολο κ κατι παραπανω θα εχει ακουστει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...