Προς το περιεχόμενο

mp3 SONY Z-Series NWZ-S615FB

Nikki_Sixx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο σε ισοτιμια τα 4gb βγαινει περιπου στα 185 ευρω. Ξεφευγει λιγο πιστευω...

Δικιο εχεις... Απλα το ειδα πρωι πρωι και μου φανηκε (τουλαχιστον εμφανισιακα) πολυ καλο. Δεν κοιταξα λεπτομερειες

Δημοσ.

To sony MP3 Z-Series NWZ-S615FB (2GB), einai oti kalitero kiklofori se mp3/video/photo/radio player 33wres autonomia. olla se 1 mono voice recording den kani. k olla afta sta 119? me 4GB exi 149?.

to protinw anepifilakta.

Δημοσ.

Το πηρε κανενας γνωστος σου η εσυ και το λες η μονο απο τα specs? Γιατι παιζει κι ο ηχος , το μπασο κτλ. Μονο αυτο να μην ειναι καλο θες + ακουστικα.

Απλα περιμενω να δουμε τι θα πουνε αυτοι που θα το παρουν οπως επισης και το νεο Creativen Zen. Για να δουμε πιο ειναι καλυτερο πρακτικα κι οχι θεωρητικα απο τα specs.

Δημοσ.

Παιδια ως γνησιος καταναλωτικος τυπος αγορασα το 616.Δυστυχως δεν εχω καμμια ιοδαιτερη πειρα στον ηχο , πριν ειχα ενα MD ενα ραδιοφωνο φορητο Philips και το P990 (το οποιο ειναι χαλια απο αποψη ηχου και ακουστικων) δεν μπορω να πω οτι ειμαι δυσαρεστημενος .Το μενου ειναι πολυ ομορφο ειναι και το μηχανακι πολυ ψαρωτικο τα ακουστικα ειναι μια χαρα τουλαχιστον για τα γουστα μου το ραδιοφωνο πιανει πεντακαθαρα ακομα και οταν κινουμαι με την μηχανη.Σαν λειτουργικο χρησιμοποιει το Media Player 11 με συστημα drag & drop (επιτελους μετα απο την megaλαλακια sonicstage) παιρνεις τα mp3 και τα πετας στο μηχανακι.Δυστυχως playlist δεν παιζει απο το 616 και πρεπει να τις φταιχνω απο το Media player (εφτιαξα μια με 445 τραγουδια ετσι για αρχη).

Η τιμη του 149 € αρκετα καλη πιστευω και επιπλεον βλεπεις και εικονες βιντεο κλπ πραγα που δεν με πολυενδιαφερει.Οτι αλλο θυμηθω θα σας το πω οτι ερωτησεις εχετε πειτε μου

Δημοσ.

Το ειχα στα υπ οψιν οτι δεν παιζει playlist on the fly αλλα δεν με πολυενδιαφερει , πιο πολυ με ενοιαζε το ραδιοφωνο και τα τραγουδακλια για οπου δεν πιανει , μπορει αργοτερα σε αλλο firmware να το ρυθμισουν κι αυτο.

Δημοσ.

Ναι,ειναι σημαντικο να εχει on the fly δημιουργια playlist...(κι εγω προσφατα ανακαλυψα στο i-pod την επιλογη δημιουργιας playlist on-the-go....)Για να δουμε και τιποτα κριτικες για το Zen της Creative...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...