mihalakis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Φιλε να δοκιμάσεις με getdataback for ntfs. Είχα παρόμοιο πρόβλημα πολλές φορές με 250αρι εξωτερικό και έχω σωθεί τουλάχιστον 6 φορές με δαύτο. Από τότε πήρα άλλον ένα 320 εσωτερικό και κρατάω μπακ απ. Θα δουλέψει το πρόγραμμα που σου λέω κατα πάσα πιθανότητα βέβαια απλά είναι χρονοβόρα διαδικασία και προϋποθέτει οτι έχεις και ανάλογο άφθονο χώρο στο σκληρό σου για να σωσεις τα ανακτημένα αρχεία
ninos30 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ TORRENTS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ TO ADVANCED RECOVERY???? THANX ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:) Έχεις PM
gdp77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 To "File Scavenger 3.0 " με έχει σώσει σε μερικές περιπτώσεις. Δοκίμασέ το.
Fantomas_1985 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Έχεις PM thanx man ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟ.... ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΘΜ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET CAFE ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ.. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΩ TA VISTA ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ACCOUNT KAI PASSWORD ΒΑΖΩ ΤΟ ACCOUNT ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ!!! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ????
rallistas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Σε αντιστοιχο προβλημα(μου εβλεπε 120αρι για 7,8)τον φορμαρισα μεσω DOS,τον ειδε κανονικα και μετα εβαλα GetDataBack και τα βρηκε ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.