Fantomas_1985 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Παίδες καλησπερα, Ο εξωτερικος μου σκληρος μεχρι πριν μιση ωρα δουλευε κανονικοτατα!!! Έγινε μια διακοπη ρευματος και μολις ξανανοιξα το pc μου εκανε εγκατασταση νεου υλικου με ονομα "CYPRESS AT2LP RC58" το οποιο δεν εχει καμια σχεση με τον εξωτερικο δισκο. Ο σκληρος ειναι ενας SAMSUNG 250GB! PLEASE βοηθηστε με γιατι ειναι γεματος τραγουδια και θα τρελαθω αν τα χασω!!! Υποσημειωση: Και σε αλλο υπολογιστη που το εβαλα το ιδιο μου εκανε!!!!:confused:
Fantomas_1985 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό εδώ βοηθάει καθόλου; ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ! ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ DRIVERS ΓΙΑ VISTA... ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΑ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ IDE. Ο ΔΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 250ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ WINDOWS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟS ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ 35ΑΡΗ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ???? ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!! :cry:
stefanos_79 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 35ari den nomizw na to vlepei mallon 135 ennoeis.Se auti tin periptvsi kaneis to eksis run->regedit HKeyLocalMachine\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\atapi\Parameters an den yparxei kleidi me onoma EnableBigLba dimiourgeis ena me tipo REG_DWORD kai deineis timi 1.
Fantomas_1985 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ MANAGE TOY MY COMPUTER KAI ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΝ 31,5GB RAW! ΤΟ ΒΙΟS ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΣΑΝ 250 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ!!! ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ MY COMPUTER ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ FORMAT ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ!!! PLZ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
stefanos_79 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μην κανεις φορματ.Δοκιμασε run->cmd chkdsk d:/f /r (οπου d το γραμμα του σκληρου σου).Αν δεν γινει τιποτα εδω ειμαστε παλι
Fantomas_1985 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ΦΙΛΕ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ BOOT SECTOR??? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.... ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ DATA RECOVERY SOFTWARE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΤ!!! ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΩΣ??? ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΛΥΘΕΙ???? THANX ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
kpartsi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Για να δοκιμάσεις προγράμμα data recovery σημαίνει ότι τον σύνδεσες σαν δεύτερο εσωτερικό δίσκο (slave) στο σύστημα ενώ υπάρχει ο πρωτεύων υγιείς δίσκος (master) με εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα αλλά και το πρόγραμμα data recovery... Σωστά;;;; Αν όχι, βγάλ'τον από το κουτί και σύνδεσέ τον εσωτερικά!!!!
mkl222 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Διάβασε αυτό: http://hddguru.com/content/en/software/2007.07.20-HDD-Capacity-Restore-Tool/ μήπως βοηθήσει στην περίπτωσή σου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δεν μπορώ να το συστήσω. Απλώς επισημαίνω την ύπαρξή του.
stefanos_79 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δοκιμασε το getdata back for ntfs.To CYPRESS AT2LP RC58 ειναι το interface του κουτιου.Εχω και εγω δισκους σε εξωτερικη θηκη και μου δειχνει το ιδιο
spartacus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Παίδες καλησπερα, Ο εξωτερικος μου σκληρος μεχρι πριν μιση ωρα δουλευε κανονικοτατα!!! Έγινε μια διακοπη ρευματος και μολις ξανανοιξα το pc μου εκανε εγκατασταση νεου υλικου με ονομα "CYPRESS AT2LP RC58" το οποιο δεν εχει καμια σχεση με τον εξωτερικο δισκο. Ο σκληρος ειναι ενας SAMSUNG 250GB! PLEASE βοηθηστε με γιατι ειναι γεματος τραγουδια και θα τρελαθω αν τα χασω!!! Υποσημειωση: Και σε αλλο υπολογιστη που το εβαλα το ιδιο μου εκανε!!!!:confused: ενα ups βρε αδερφέ για να μην ξαναπάθεις τα ιδια, ευχομαι να βρεις λύση.
Fantomas_1985 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PC ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2000€ ΚΑΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΤΗΚΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΑ 200€ ΓΙΑ UPS!!!!:evil: ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΓΓΕΙΛΑ ΕΝΑ!!
dali13gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Προφανώς "χτύπησε" ο δίσκος. Με το GetDataBack ίσως φανείς τυχερός. Με έχει βοηθήσει στο παρελθόν. Αλλιώς, ξεκίνα πάλι το κατέβασμα
R_Barrichello Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον, επειδη χθες επαθα το ιδιο πραγμα (οχι ακριβως το ιδιο, εγω εκανα βλακειες αλλα το αποτελεσμα μετραει...) χρησιμοποιησα το Easy Recovery Professional της Ontrack (αφου ειχα δοκιμασει να διορθωσω το boot sector με το Partition Table Doctor χωρις επιτυχια). Στην αρχη δοκιμασα να κανω recovery απο raw partition (οπως και ηταν) και παρολο που τα βρηκε ολα τα αρχεια, τα ειχε χυμα με καινουρια filenames και οχι οπως ηταν ταξινομημενα. Επειδη δε μου αρεσε αυτο, δοκιμασα το advanced recovery οπου του ορισα manually οτι το partition ηταν NTFS. Ε αυτο ηταν...σε 1 ωρα ειχε βρει τα παντα οπως ηταν ταξινομημενα και με τα σωστα ονοματα...Το συνιστω αυτο το προγραμμα. Αν εχεις προβλημα να το βρεις, pm me! PS: Γνωμη μου ειναι πως ο δισκος δεν εχει "χτυπησει"...Απλα δεν εγινε safely remove λογω της διακοπης και ετσι εχασε το MFT...Κι εγω ετσι την πατησα αλλα χωρις διακοπη ρευματος. Απλα τον εβγαλα χωρις safely remove...
Fantomas_1985 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ TORRENTS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ TO ADVANCED RECOVERY???? THANX ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.