smilefreeware Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω HOL 1024/256. Πέρασε το δίκτυο της HOL από την περιοχή μου και περίμενα να γίνει 4000. Μου έρχεται ένα mail από την HOL που λέει : Η αίτησή σας στον ΟΤΕ απορρίφθηκε λόγω λανθασμένων στοιχείων. Λέω, μήπως απορρίφθηκε για να γίνει καθυστέρηση να μπω στην HOL , άρα παίρνει για κάποιο διάστημα ακόμη ο ΟΤΕ χρήματα ?
titikos46 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω HOL 1024/256.Πέρασε το δίκτυο της HOL από την περιοχή μου και περίμενα να γίνει 4000. Μου έρχεται ένα mail από την HOL που λέει : Η αίτησή σας στον ΟΤΕ απορρίφθηκε λόγω λανθασμένων στοιχείων. Λέω, μήπως απορρίφθηκε για να γίνει καθυστέρηση να μπω στην HOL , άρα παίρνει για κάποιο διάστημα ακόμη ο ΟΤΕ χρήματα ? Kοιτα πρωτα εαν ειναι σωστα τα στοιχεια που εχουν δωσει στον οτε και μετα ολα τα αλλα.
smilefreeware Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Kοιτα πρωτα εαν ειναι σωστα τα στοιχεια που εχουν δωσει στον οτε και μετα ολα τα αλλα. Πιθανώς, αλλά θεωρώ ότι είναι αυτοματοποιημένες κινήσεις μέσω υπολογιστών οπότε μάλλον είναι δύσκολο. Το τι συμβαίνει δεν το ξέρω, υπόθεση κάνω. Συνήθως οι κακιές σκέψεις-υποθέσεις στην Ελλάδα βγαίνουν αληθηνές.
titikos46 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Πιθανώς, αλλάθεωρώ ότι είναι αυτοματοποιημένες κινήσεις μέσω υπολογιστών οπότε μάλλον είναι δύσκολο. Το τι συμβαίνει δεν το ξέρω, υπόθεση κάνω. Συνήθως οι κακιές σκέψεις-υποθέσεις στην Ελλάδα βγαίνουν αληθηνές. Aλλο ειπα ειναι σωστα τα στοιχεια που εδωσες?Το πιθανον?
smilefreeware Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Τα στοιχεία πρέπει να είναι σωστά γιατί στην σελίδα της HOL που κάνω login παρουσιάζονται σωστά, όπως και στα mail.
Dr.Strangelove Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Το ίδιο συνέβει πριν λίγο καιρό σε ένα φίλο με αίτηση που είχε κάνει στην Altec. Ο λόγος απόρριψης; Το "γκ" στο επώνυμό του ήταν γραμμένο "γγ" στον λογαριασμό του ΟΤΕ. Και να σκεφτείς ότι ο ΟΤΕ δεν είχε κάτι να κερδίσει γιατί η γραμμή θα ήταν από αυτόν...
titikos46 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Τα στοιχεία πρέπει να είναι σωστά γιατί στην σελίδα της HOL που κάνω login παρουσιάζονται σωστά, όπως και στα mail. Mαλλον εαν οπως γραφεις ειναι σωστα, πρεπει να επιμενεις να σε συνδεσουν.Και γραψτους οτι ο ισχυρισμος τους δεν ισχυει και τα στοιχεια μου ειναι σωστα.
titikos46 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Το ίδιο συνέβει πριν λίγο καιρό σε ένα φίλο με αίτηση που είχε κάνει στην Altec.Ο λόγος απόρριψης; Το "γκ" στο επώνυμό του ήταν γραμμένο "γγ" στον λογαριασμό του ΟΤΕ. Και να σκεφτείς ότι ο ΟΤΕ δεν είχε κάτι να κερδίσει γιατί η γραμμή θα ήταν από αυτόν... Υπαρχουν και περιπτωσεις που ο γιος πηρε την ταυτοτητα του πατερα και εκανε αιτηση και στην διασταυρωση με τηλεφωνο τους δεν ειχε ιδεα ο πατερας, και σε αλλη περιπτωση ο παππους πηγε στην εταιρια και τους εκανε ανω κατω διοτι δεν ειχε κανει ο ιδιος ποτε συνδεση και του χρεωσανε 300 ευρω περιπου ενω ειχαν τα πληρη στοιχεια του,ειναι παρα πολλες περιπτωσεις.
smilefreeware Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά με πήραν από την HOL τηλ. επειδή τους είχα στείλει mail και : Βρέθηκε ότι το τηλ. ήταν στο όνομα της γυναίκας μου ενώ η πληρωμή ήταν στο όνομα το δικό μου. Δηλ. έστειλαν το δικό μου όνομα στον ΟΤΕ αντί της γυναίκας μου. Αρα αθώος ο ΟΤΕ σε αυτή τη περίπτωση. Μακάρι λίγο-λίγο τα λάθη να μην είναι των εταιρειών.
titikos46 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά με πήραν από την HOL τηλ. επειδή τους είχα στείλει mail και : Βρέθηκε ότι το τηλ. ήταν στο όνομα της γυναίκας μου ενώ η πληρωμή ήταν στο όνομα το δικό μου. Δηλ. έστειλαν το δικό μου όνομα στον ΟΤΕ αντί της γυναίκας μου. Αρα αθώος ο ΟΤΕ σε αυτή τη περίπτωση. Μακάρι λίγο-λίγο τα λάθη να μην είναι των εταιρειών. Eιδες τι κανει το φορουμ.Τωρα πιος φταει αστο θα ξημερωσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.