oasisAthens Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Καλασηπέρα σας φίλοι μου και θα παρακαλούσα την βοήθειά σας. Πρόσφατα άλλαξα από ethernet και το έκανα wifi την σύνδεση του pc με το router. Συνδέετε κανονικά (στο κανάλι 6) χωρίς κανένα πρόβλημα και βλέπω από την κάρτα μου (asus) δύναμη σήματος 80%.. Τώρα το πρόβλημα βρίσκεται ότι στα XP η ταχύτητα download είναι αρκετά χαμηλή (πολλές φορές δεν υπερβαίνει τα 200kb/s με σύνδεση 4 Mbit) ενώ πριν έπιανα το θεωρητικά μέγιστο (440 kb/s βρέξει - χιονήσει από τοποθεσίες που μπορούσαν να μου παρέχουν rapidshare, ntua). Μήπως υπάρχει κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως να το διορθώσω ;
Droidlock Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Οταν κατεβαζεις μεσω ethernet εχεις παλι αυτες τις ταχυτητες; Απο το καναλι 6 που ειναι τωρα για βαλτο στο 11 η στο 1.Δες επισης και για παρεμβολες αλλων δικτυων που πιθανων υπαρχουν εκει
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 episis fere pio konta ton router gia na exei kalitero sima kai xanader.ego exo dei na xanei taxitita otan ipirxan dio repeatears gia na pexei mexri ekei pou ithele.
oasisAthens Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Νόμιζα ότι φταίει το σήμα και έτσι πήγα και αγόρασα καινούργιο εξοπλισμό συμβατό με το πρωτόκολο N....(BELKIN) Τζίφος....πάλι τα ίδια....Βοηθήστε με σας παρακαλώ....
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 mipos kati sto pc?b.dokimase ta konta sto protokolo n na deis ti taxitita exeis.na ine ena metro i apostasi na deis ti ginetai.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.