geldwer1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Η εταιρεία δε "παίζεται". Έχω σύνδεση 1mbps,τις τελευταίες μέρες απο 95kb+ που κατέβαζα, έχει πέσει στα 20-25kb.Αυτό συμβαίνει μόνο την ημέρα,κατα της 00:00 το βράδι που πέφτει η ζήτηση, η ταχύτητα φτάνει πάλι στα κανονικά επίπεδα. Όλες αυτές τις μέρες προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία μέσο e-mail αλλά τίποτα,καμία απάντηση. Τέτοια προβλήματα έχει συχνά η HOL.Ένα άλλο πρόβλημα της εταιρείας (κι'αυτό της συμβαίνει συχνά)είναι οτί δεν μπορείς να κάνεις login στους servers της για να συνδεθείς στο internet.Όταν αποφασίσεις να πάρεις τηλ. και να ρωτήσεις τη συμβαίνει παίζει μόνιμα ένα μήνυμα που λέει οτι η εταιρεία έχει τεχνικό πρόβλημα και ότι σε μισή ώρα θα λυθεί. Εσυ φυσικά προσπαθείς να συνδεθείς ξανα μετά απο μισή ώρα αλλα πάλι τρώς το άκυρο.Ξαναπέρνεις τηλ. στην εταιρεία ,ακούς το ίδιο ηλίθιο μηνυμα που λέι οτι σε μισή ώρα θα λυθεί το τεχνικό πρόβλημα της εταιρείας ,και τραβάς τα μαλλιά σου και αναρώτιέσαι:"για πόσο μα..κα με περνάνε". Αυτά και άλλα πολλά που δεν μπορώ να θυμηθω τώρα,περιμένουν αυτόν που θα πάει και θα διαλέξει στη τύχη ένα πακέτο σύνδεσης, με κίτρινο χρώμα και το γα....νο ανθρωπάκι που χαμογελάει. Υ.Γ.1 Δεν περνάει βδομάδα που να μην έχω βρισει τη HOL.Πολύ μπινελίκη. Υ.Γ.2 Ξέρει κανένας άν υπάρχει κάποις τρόπος ωστε να θεωρηθεί το συμβόλαιο ενός χρονου που υπέγραψα μη τη HOL άκυρο.Έχουν περάσει μόνο 6 μήνες. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
gadg3takias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τις ταχύτητες στο downloading τις τελευταίες μέρες μήπως ξέρεις πόσες μέρες διαρκεί αυτό το "σύρσιμο" της γραμμής (επανέρχεται δλδ σε λίγες μέρες σε κανονικά επίπεδα); Η δικιά μου σύνδεση είναι double play εκτός όμως δικτύου HOL (αφού δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι εργασίες εδώ στα Τρίκαλα)
InlandEmpire Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τις ταχύτητες στο downloading τις τελευταίες μέρες μήπως ξέρεις πόσες μέρες διαρκεί αυτό το "σύρσιμο" της γραμμής (επανέρχεται δλδ σε λίγες μέρες σε κανονικά επίπεδα); Είναι προγραμματισμένο για ένα μήνα ακριβώς. Ούτε μέρα παραπάνω.
gadg3takias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ε ρε φίλε απλά ρώτησα επειδή λέει το παιδί ότι συμβαίνει συχνά, μήπως δλδ συνήθως ξερπερνιέται σε 3-4 μέρες...
iero7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 makriaaaaaaaaaaaaaaa opos ta les ase ego me hol th exo pathh-aithsh apo19 ioylioy!!!!kai tipota akoma ateleioto xontro mpineliki k to ayti tous den idronh-apath sketh
geldwer1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Συνήθως το πρόβλημα λύνεται το ίδιο 24ωρο.Αυτή τη φορά όμως το πρόβλημα υπάρχει εδώ και 5 ημέρες. Οσο για την αίτηση του φίλου iero7.Μεγάλε στείλε την αίτηση με fax γιατί δε βλέπω να συνδέεσαι ποτέ.Το ίδιο πρόβλημα (ρε συμπτώσεις) το είχα κι'εγω.Είχα στείλει την αίτηση μέσο ΕΛ.ΤΑ. και 1,5 μήνα μετά μου λέγανε απο τη HOL οτί δέν είχαν πάρει ακόμα στα χέρια τους την αίτηση.Απ'οτι μου είπε μετά απο πολλά τηλ. στη HOL ένας τεχνικός τους,το πρόβλημα δέν ήταν τα ΕΛ.ΤΑ. αλλα η ανοργανωσιά (δεν το είπε έτσι ακριβώς) της εταιρείας. Στείλε την αίτηση μέσο Fax λοιπόν(αν κράτησες κάποιο αντίγραφο αλλιώς...) αν θές να γίνει η δουλειά σου.
k_antoni Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 το ίδιο ισχύει κ για τη vodafone-hol... κ εγώ περιμένω... άμα δε με συνδέσουν σε λίγες μέρες θα τους πάω το πακέτο πίσω... παιδιά, μακρυά από τους απατεώνες που πουλάνε τα πακέτα τους χωρίς να χουν πόρτες... βρε ούστ
gadg3takias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 6η μέρα και το πρόβλημα με τις ταχύτητες δεν έχει λυθεί. Τα νεύρα μου!!!:mad::mad::mad:
geldwer1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Φαίνεται ότι τελικά το πρόβλημα λύθηκε (ελπίζω).Άντε να δούμε για πόσο.
thomasskoy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 παιδια εγω το προβλημα που εχω με την hol δεν ειναι η ταχητητα αλλα να τους πιασω στο τηλεφωνο οποτε τους χρειαστηκα.τωρα τελευτεα μαλιστα δεν μπορεις να πιασεις με τιποτα γραμμη.σκεφτομαι να αλαξω εταιρια γιαυτον τον λογο.αλλα τια να βαλω? αν παω σε vodafon ποιοι θα με εξυπηρετησουν?
Weiss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Εγω εδω και 2 μηνες ενω κατεβαζω με full ταχυτητες εχω απιστευτα μεγαλα ping ακομα και σε ελληνικους servers.Aπο tracert εχω δει να γινεται δρομολογηση για ελληνικους server μεσω εξωτερικου!?
tiger! Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 το ίδιο ισχύει κ για τη vodafone-hol... κ εγώ περιμένω... άμα δε με συνδέσουν σε λίγες μέρες θα τους πάω το πακέτο πίσω... παιδιά, μακρυά από τους απατεώνες που πουλάνε τα πακέτα τους χωρίς να χουν πόρτες... βρε ούστ Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες αλλά εγώ που δουλεύω στο telemarketing του οτε για το conn-x όταν βάζουμε χωρίς πόρτες δεν δεσμεύουμε κανέναν.Ούτε στέλνουμε πακέτα ούτε τίποτα!Όλα γίνονται αφού μπουν πόρτες και σε ξαναπαίρνουν τηλέφωνο τότε μήπως δεν το θες πια το πακέτο.Χωρίς καμία δέσμευση!!!Απλά δηλώνεις ενδιαφέρων να βάλεις το πακέτο καιμπαίνεις σε σειρά προτερεότητας...Τίποτα παραπάνω....ΟΤΕ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΑΣ ΣΧΕΣΗ!! Και μην ξεχνάμε ότι το πρόβλημα με τις πόρτες δεν είναι των εταιριών αλλά του δικτύου...
tiger! Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 παιδια εγω το προβλημα που εχω με την hol δεν ειναι η ταχητητα αλλα να τους πιασω στο τηλεφωνο οποτε τους χρειαστηκα.τωρα τελευτεα μαλιστα δεν μπορεις να πιασεις με τιποτα γραμμη.σκεφτομαι να αλαξω εταιρια γιαυτον τον λογο.αλλα τια να βαλω? αν παω σε vodafon ποιοι θα με εξυπηρετησουν? αν θες δουλεύω στο 134 για τα conn-x.ειναι πολυ καλά.σε περίπτωση που θες στείλε μου το σταθερό σου σε προσωπικο μηνυμα και θα σε παρω οταν δουλευω να σου κανω την ενημερωση και την αιτηση.δε βγαινεις καθολου απο το σπιτι σου.στα κανω ολα εγω....ή μάλλον εμείς!!!!και το μοντεμ ερχεται σπιτι σου!!!!
thomasskoy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 σε ευχαριστω φιλε tiger αλλα το πακετο μου τελειωνει τον ιανουαριο. απλα μεχρι τοτε ρωταω να μαθαινω τι παιζει.οταν ειναι θα σου στειλω πμ να μου τα φτιαξεις
titikos46 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Εαν τελειωνει τον Ιανουαριο βαλε αιτηση απο τωρα νασαι μεσα μολις τελειωσει η αλλη,σιγουρα πραματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.