Προς το περιεχόμενο

Θελω να κάνω clone τα partition

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στην κατοχή μου το ACRONIS και το NORTO GHOST.

Έχω έναν δίσκο sata με 2 partition C kai D. Στον C έχω το λειτουργικό σύστημα.

Το πρόβλημα είναι πως στον δίσκο αυτό ο C με το λειτουργικό είναι στο δεύτερο μέρος και ο D στο πρώτο. Δηλαδή πρώτα είναι to logical partition kai meta to primary το οποίο θέλω να διορθώσω, για αυτό πήρα έναν καινούργιο δίσκο sat2 320gb.

To Acronis όμως μου κάνει clone τον HDD ακριβώς όπως είναι και όχι με την σειρά που θέλω. Δηλαδή δεν μου δίνει δυνατότητα επιλογής να clone το D στο δεύτερο μέρος του καινούργιου σκληρού και το C στο πρώτο μέρος του καινούργιου.

Πως μπορώ να το κάνω αυτό? Αν απλά κάνω clone ton δισκο μου στον νεοθα έχω επιπτώσεις στην ταχύτητα αφου πρώτα θα έχω το logical partition και μετα το primary???

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες τι λέω.Ο δίσκος μου με το λειτουργικο που έχω τώρα έχει 2 παρτίσιον.Το ΔΕΥΤΕΡΟ ειναι το primary C με τα windowz και to ΠΡΩΤΟ είναι το logical D θέλω να τον κλονίσω στον νέο δίσκο που πρόσθεσα με "σωστή" σειρά.Αυτό λέω.Πως το κάνω αυτό?

Λοιπόν προσπάθησα να κάνω clone τον C στο πρώτο παρτίσιον του νέου δίσκου μου μέσω του NORTON GHOST στα windowz. Moυ βγάζει ένδειξη λάθους :the drive copy did not complete succesfully.Cannoti copy source drive to destination location.Error EA3905FE: Cluster not allocated ( 0xEA390FE ).

Δημοσ.

tha kaneis clone to ena partition se image kai ayto to image meta tha to metafereis ston neo sou disko sto primary

meta tha kaneis to idio kai gia to allo partition

kai an exeis mexri 4 partitions kanta ola logical

oti allo thes tha ta poume msn later

Δημοσ.

hmmm

mpes me xpsp2 cdrom, phgaine repair kai dose apo to command line "fixmbr"

h kati tetoio, ama den thn vreis thn entolh pes na to psaxoume

ypopshn, prepei na exeis password ston administrator gia na mpeis se repair mode

Δημοσ.
hmmm

ypopshn, prepei na exeis password ston administrator gia na mpeis se repair mode

Και βέβαια όχι. Απλά όταν θα σου ζητήσει password θα πατήσεις απλά enter χωρίς να γράψεις τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...