Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε F/S AMILO Pi 1505

laios23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.αγορασα το εν λογο λαπτοπ και προσπαθησα να του περασω τα ΧΡ.Εκει που παει να μπουταρει ομως απο το CD σε καποια φαση μου βγαζει ενα μηνυμα οτι η εγκατασταση δεν εχει ανιχνευση εγκατεστημενους δισκους και οτι πρεπει να τερματιστει???γιατι μου το βγαζει αυτο???το PC λειτουργει κανονικα και φοραει απο τη μανα του εναν WD 120GB.Μαλλον καποια ρυθμιση θα πρεπει να αλλαξω ξερει κανεις τιποτα???ευχαριστω

Δημοσ.
pata f6 otan ksekinhsei to cd na egkatasthsei tous sata drivers

alliws allakse thn rithmish sto bios apo sata > ide

Με το F6 δεν εβγαλα ακρη...παλι τα ιδια μου κανει.μπηκα και στο bIOS αλλα δεν υπαρχει επιλογη για να αλλαξω το sata-->ide εκτος και αν στραβωθηκα ο ερμος..καμια ιδεα??

Δημοσ.

ξαναπερασα τα ΧΡ home που ειχα στο αυθεντικο το σιντακι και χωρισα το σκληρο σε 3 διαμερισματα.παρολα αυτα τα δικα μου τα σπασμενα τα XR PRO+SP2 δεν τα δεχεται.σταματαει εκει που λεει οτι δεν ανιχνευονται δισκοι.γιατι ρε γμτ???αν μπορει ας βοηθησει καποιος ρε παιδια γιατι μου εχουνε σπασει τα νευρα....

Δημοσ.

καλησπερα

κατεβασε τον driver για sata απο το site τις fujitsu siemens και πατα το f6 στην εγκατασταση των win αλλα θα χρειαστης ενα εξωτερικο usb floppy και αν δεν το βλεπει θα το βαλεις σε ολες τις usb αυτο κανουμε στο service αν και δεν υπαρχει λογος να βαλεις αλλα win απο αυτα που σου εδωσε η siemens με το μηχανημα

Δημοσ.
καλησπερα

κατεβασε τον driver για sata απο το site τις fujitsu siemens και πατα το f6 στην εγκατασταση των win αλλα θα χρειαστης ενα εξωτερικο usb floppy και αν δεν το βλεπει θα το βαλεις σε ολες τις usb αυτο κανουμε στο service αν και δεν υπαρχει λογος να βαλεις αλλα win απο αυτα που σου εδωσε η siemens με το μηχανημα

ΒΡΗΚΑ στο νετ μια ακρη και θα προσπαθησω να το κανω αποψε.ουσιαστικα φτιαχνω ενα .ISO σιντι των ΧΡ μαζι με τους sata-drivers και τρεχω αυτο.για να δουμε τι θα δουμε....

Δημοσ.

βρηκα αυτο εδω ψαχνοντας στο ΝΕΤ

--> http://www.amilo-forum.com/topic,26,-Insta...PE-FAQs.html#42

που εξηγει πως με το προγραμμα XP-Iso-Builder μπορεις να φτιαξεις ενα δικο σου σιντι των ΧΡ που να περιλαμβανει και τους οδηγους για τον δισκο αλλα δεν τα καταφερα.επιχειρησα να δοκιμασω και το αλλο προγραμμα που λεει το nLite αλλα και παλι τιποτα.δοκιμασα και σε στικακι(αντι για USB FLOPPY) να περασω τους οδηγους πατωντας f6 αλλα παλι τιποτα.τι κανω λαθος ρε γμτ...εχει κανεις το ιδιο προβλημα??και αν ναι πως το λυνουμε..αν μπορει καποιος να μου εξηγησει(αν ξερει να λειτουργει ενα απο τα 2 προγραμματα που ανεφερα ποιο πανω) βημ προς βημα τι κανω θα του ημουνα ευγνωμον....ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.
καλησπερα

Με στικακι δεν γινετε ε??

Δημοσ.

Ολοι εχουν προβληματα με τα φορητα της φουτιζιτσου, ειδα χθες το συγκεκριμενο φορητο αλλα δεν μου γεμισε το ματι. Μαλιστα ενας φιλος που το αγορασε προσπαθησε να περασει τα xp αλλα τα παρατησε...

Δημοσ.

να ξερετε οτι τα xp δεν υποστηριζουν sata δισκους σχεδον σε κανενα φορητο οποια εκδοση xp και αν εχετε εχουμε το ιδιο προβλημα σχεδον στις περισοτερες εταιριες φορητων μονο τα win που σας δινουν με την αγορα του φορητου εχουν περασμενους τους drivers sata

Δημοσ.

τελικα τα καταφερα.εφτιαξα το δικο μου σιντι με τα ΧΡ PRO+SP2+SATA DRIVERS!!!!ολα αψογα....

ενα αλλο ομως...περασα ενα πολυμηχανημα το 6110ΗΡ .ενω το βλεπει κανονικα οταν παταω για να βγαλω φωτοτυπιες αρχιζει να δουλευει αλλα μου βγαζει κενες κολλες..περιεργο ε???μηπως υπαρχει κανα τρικ και εδω η εγω κανω κατι λαθος παλι??

Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα FS Amilo Pi1536 και ομολογώ ότι είναι η χειρότερη αγορά που έχω κάνει ποτέ μου, από κάθε άποψη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα για να περάσω τα WinXP και δεν κατάφερα τίποτα. Συγκεκριμένα:

-Δοκίμασα να ενσωματώσω τους drivers στο cd εγκατάστασης και με το nLite και με το Xp-ISO-Builder, σε δισκάκια με XP Home, Pro, Ελληνικά, Αγγλικά. Με άλλα λόγια πέταξα στα σκουπίδια καμιά ντουζίνα cds...

-Δοκίμασα να δηλώσω τους drivers στην αρχή της εγκατάστασης με F6. Floppy drive δεν έχω, βέβαια, αλλά παρατηρώ το εξής: Αν συνδέσω σε μια -και μόνο- usb port του laptop ένα usb flash drive το αναγνωρίζει και θεωρητικά υποκαθιστά ένα usb floppy drive. Όμως: Έχω δοκιμάσει καμιά 10αριά flash drives και βρίσκει ΜΟΝΟ ένα, ένα αρχαίο 128ΜΒ. Σε όλα τα άλλο βγάζει το μήνυμα ότι δεν βρέθηκε floppy drive. Σε αυτό το ένα όμως που βρίσκει, το οποίο έχω κάνει format σε FAT32 και φυσικά έχω βάλει μέσα όλα τα απαραίτητα αρχεία, μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν βρέθηκε το txtsetup.oem, ενώ το αρχείο είναι εκεί!

Τελικά υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε τα XP; Επίσης να συμπληρώσω ότι εμένα το laptop ήρθε με προεγκατεστημένα τα Vista, γι' αυτό έχω έχω φαγωθεί να τα αλλάξω. Δεν έχω πρόβλημα ποια XP θα περάσω, γιατί τα θέλω για συγκεκριμένες εργασίες οι οποίες υπερκαλύπτονται και από τα Home. Οπότε μήπως κάποιο καλό παιδί μου έστελνε ένα αντίγραφο του cd των Home του, αυτό που έρχεται μαζί με το συγκεκριμένο μηχάνημα;

Eυχαριστώ!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Geia sou

To idio provlima exw kai egw file mou,me tin diafora omws oti eimai se polu xeiroteri thesi dioti egw exasa to sakoulaki me ola ta cd tou Amilo pi 1505

kai eimai se tragiki thesi.

Gia na katalaveis autin tin stigmi o ypologistis foraei linux kai ta pragmata einai tragika.

Na ksereis oti oute me flopy usb den prokite na kaneis douleia(to dokimasame,tsampa ta 30 euro).

I etairia den mou kanei kopia apo windows kai eimai se apognwsi.

Tha se parakalousa an mporeis na mou kaneis mia kopia apo ta windows kai apo to dvd me tous drivers,me to azimiwto fusika.

THL 23730 42443 KIN 6974480885

EIMAI SE FASI NA TO SPASW TO LAPTOP

Euxaristo!!!

Δημοσ.

dj_aris,

αφού ξόδεψα αρκετές ώρες, μπόρεσα τελικά να φτιάξω ένα AmiloWinXPGreekSP2CD με το nLite.

Στο τέλος έκανα slipstreaming όλους τους drivers για τα πάντα στο Laptop.

Εκεί που κατατυρανίστηκα ήταν όταν (δεν έβαλα τον driver της Realtek στο CD των XP και μετά) προσπαθούσα να εγκαταστήσω τους οδηγούς του ήχου κατόπιν εορτής (εγκατάστασης).

Βρίσκοντας όλους του drivers για όλα (SATA,network,ήχο κλπ) και στις τελευταίες εκδόσεις και βάζοντάς τους με το nLite στο CD των XP θα δουλέψει.

Υπομονή και παραμάσχαλα ένα CD-RW!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

φιλε kryonts τελικα τι εκανες με την καρτα ηχου???? τα καταφερες να την εγκαταστησεις ??? γιατι βρισκομαι σε αυτο το σταδιο. περασα σε ενα cd τα win xp+en+sp3 με drivers μονο για το sata και τωρα το μονο που δεν μου σεταρει ειναι η καρτα ηχου. τι μπορω να κανω γι αυτο χωρις να κανω παλι format??? θα το σπασωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...