ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε ολη την παρέα . Εχω ενα πρόβλημα και κάθε βοήθεια δεκτή . Κάτεβασα απο torrents κάποια βιντεάκια και θέλω να τα κάψω σε cd - dvd . Τα φορτωσε στο limewire και απο εκει τα παίρνω και τα γράφω μια χαρά αλλά το πρόβλημα ειναι οτι παίζουν μόνο σε pc με το media player η αλλο πρόγραμμα . Εγω θέλω να τα βλεπω στο dvd - tv ? παλαιότερα δεν ειχα πρόβλημα μήπως φταίει το limewire ? Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Σε τι μορφη ειναι ???? Μετετρεψε τα σε avi αν παιζει το player σου ή για σιγουρια σε dvd format.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ευαριστώ Γιάννη .Πως μπορώ να το μετατρέψω σε dvd format ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω χρησιμοποιω το winavi video converter αλλα και το ConvertXtoDVD που λεει κι ο φιλος blackstar.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Σωστά δεν το ειχα σκεφτεί σας ευχαριστώ πολύ .
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα σας παιδιά . Γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα ελεύθερο γιατί αυτά τα προγράμματα που κατέβασα δεν ειναι ελεύθερα και οταν κάνεις την εγγραφή εχει στην μέση κυλιόμενο μήνυμα .
blackstar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Nomizo to ConvertXtoDVD exei mono ena logo sthn arxh, isos kai na kano la8os.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.