Προς το περιεχόμενο

AMILO fujitsusiemens PA 1510 AUDIO PROBLEMS....HELP..

hotcarver1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Εχω ενα αμιλο PA1510 με εγκαταστημενα απο αναβαθμιση τα vista home premium.Ολα δουλευουν οκ εκτος απo την ηχογραφηση.Δοκιμασα σημερα να μιλησω μεσω yahoo messenger και voip και δεν μου βγαζουν μυνημα οτι δεν μπορουν να ανιχνευσουν σημα απο το μικροφωνο μου.Σκεφτηκα οτι μπορει να μην εχει mic το λαπτοπ και εβαλα εξωτερικο αλλα παλι τιποτα δεν μπορω να κανω ηχογραφηση.Το μοντελο ειναι εδω http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/downloads.html να κατεβασω?Εχω κατεβασει και απο τη realtek το Realtek High Definition Audio Codecs Driver R1.78 γιατι χωρις αυτο δεν εχω ηχο...Καμμια βοηθεια παιδια???

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο προβλημα στους 'οδηγους' σχετικα με την Realtek αλλα κατεβασε τους προσφατους απο την σελιδα του κατασκεευαστη, επισης αν κοιταξεις μπορεις να δεις ακριβως το μοντελο σου στο τμημα υποστηριξης. Η σελιδα που αναφερεις ειναι γενικη.

Δημοσ.

Με τον παρακάτω τρόπο έκανα ηχογράφηση στον Pi 1556 αλλά

και πάλι τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά.

1) Πίνακας Ελέγχου -> Διαχείριση ήχου HD της Realtek -> I/O ήχου

Κάνε ένα κλικ στο εικονίδιο κάτω από τα ακουστικά για να εμφανιστεί το μικρόφωνο και ΟΚ.

2) Μπες ξανά στη διαχείριση στο μενού Μείκτης.

Στο κάτω μέρος, στην καταγραφή τσέκαρε το στερεοφωνική μείξη.

Στο πάνω μέρος, πήγαινε στο mic/line in και πάτησε στις δύο τελίτσες που είναι για προχωρημένους και τσέκαρε ενίσχυση μικροφώνου.

Ανέβασε τέρμα τον ήχο και κάνε ηχογράφηση.

Δημοσ.

Τιποτα ενω το αναγνωριζει σαν συσκευη εγγραφης δεν μπορω να μιλησω ουτε με voip ουτε με yahoo..Οταν παλι βαζω το μικροφωνο ακουγονται στα ηχεια κατι θορυβοι...Τι να κανω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...