Προς το περιεχόμενο

EVO vs S3!!!

Xtr3mE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο S3 ο κινητήρας είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο.

Αυτό πάρτο σαν μειονέκτημα. Ξέρεις οτι τα μοτέρ των evo έχουν μεγαλύτερες αντοχές από άλλα επειδή είναι από μαντέμι?? Ξέρεις οτι όλοι οι evo owners τα βάψανε μάυρα μόλις διαβάσανε οτι το 10άρι θα έχει αλουμινένιο μπλοκ?

Το evo σαφώς έχει καλύτερες εκινήσεις.Στην τελική αναπνέει καυσαέριο από S3

Τι τελική έχει το S3??? 300?? Τότε μπορεί να αναπνέει καυσαέριο το mitsubishi...

Έχει μπει κανείς σε s3 να το δει;

Μπήκα εγώ. Ένα σβέλτο αυτοκινητάκι με μπιχλιμπίδια... Σε evo έχεις μπει? STi μήπως? Έλα να σε πάω μια βόλτα...

πως κουμπώνουν οι ταχύτητες και κάτι τέτοια

Κάνε τον κόπο, με την πρώτη ευκαιρία που θα περάσεις έξω από μια αντιπροσωπεία subaru or mitsubishi, μπες και δοκίμασε τα κιβώτιά τους... Εκεί θα δεις διαφορά. Εγώ προσωπικά δεν έχω πιάσει κάτι καλύτερο.

Και για να τελειώνουμε, Evo και STi είναι προιόντα της εμπειρίας των εταιριών στο wrc. Το wrx στα subaru σημαίνει World Rally Xperience. Αν ασχοληθείτε λίγο, θα δείτε οτι η επόμενη εταιρία που θα φορέσει ΑΛΗΘΙΝΗ τετρακίνηση, είναι η Audi που αγόρασε την προηγούμενη τεχνολογία της subaru...

Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα, http://www.subamaniacs.com http://www.nasioc.com

Δημοσ.

τι μπιχλιμπιδια λεμε τωρα και @@

οταν πας να παρεις EVO δεν κοιτας ουτε να εχει playstation ουτε πολυτελειες

αλλιως παιρνεις ενα Matrix

πηγαινε και στο drift show στο ελληνικο να δεις τι κανει το EVO απο κοντα

Δημοσ.

Μα ακριβώς αυτό λέμε ρε σεις...το θέμα είναι ότι αυτά που κάνει το Evo καλύτερα δεν είναι ότι καλύτερο για καθημερινή χρήση (δεν λέω ότι είναι κακό απλώς ότι δεν είναι ότι καλύτερο).

Τώρα για κιβώτια και τα λοιπά εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει το παλικάρι είναι να πάει να μπει και στα 2 και να δει ποιό νοιώθει ότι του ταιριάζει περισσότερο τελικά. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό τελικά.

Δημοσ.
Αυτό πάρτο σαν μειονέκτημα. Ξέρεις οτι τα μοτέρ των evo έχουν μεγαλύτερες αντοχές από άλλα επειδή είναι από μαντέμι?? Ξέρεις οτι όλοι οι evo owners τα βάψανε μάυρα μόλις διαβάσανε οτι το 10άρι θα έχει αλουμινένιο μπλοκ?

Δηλαδή αντι αντί να πάει μπροστά με το μαντέμι πάει πίσω με το αλουμίνιο;

Χμμμμ.

Τέλως πάντων εγώ ούτε υπέρ του S3 ούτε του evo είμαι.

Θα είχα μεγάλο καημό να έδινα 30 με 40 χιλιάρικα για αυτά τα αμάξια και να μην τσιμπούσα μια γκαβλιάρικια πόρσε με αυτά τα λεφτά

Κρατήστε τα εβο σας και κάντε κόντρες να σας χειροκροτούνε τα πιτσιρίκια

Άντε bye πάω για δουλειά να μαζέψω λεφτά για την πόρσε μου :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Ναί φίλε μου, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο. Το μόνο που κερδίζεις με το αλουμίνιο είναι το βάρος. Από θέμα αντοχής όμως δεν είναι ότι καλύτερο...

Όσον αφορά την πόρσε σου με τα 30-40 χιλιάρικα, πάρτην μόνο για μόστρα μιας και η boxster που κάνει τόσο used είναι πιο αργή κι από corsa opc...

Το αν με χειροκροτούν με το αυτοκίνητό μου οι πιτσιρικάδες ή οι παππούδες και το αν αρέσει στις γκόμενες, δε με απασχολεί καθόλου. ΕΓΩ το πληρώνω και σε μένα πρέπει να αρέσει πρώτα. Οι υπόλοιποι ας πάρουν δικό τους...

Δημοσ.
Το αν με χειροκροτούν με το αυτοκίνητό μου οι πιτσιρικάδες ή οι παππούδες και το αν αρέσει στις γκόμενες, δε με απασχολεί καθόλου. ΕΓΩ το πληρώνω και σε μένα πρέπει να αρέσει πρώτα. Οι υπόλοιποι ας πάρουν δικό τους...

δίκιο έχεις, αλλά είναι και το τι θέλει κανένας από το αμάξι του. Εσύ θέλεις αυτοκίνητο-όπλο, και πήρες το σωστό αμάξι. Αν ο άλλος θέλει αμάξι μ@@νοπαγίδα με απώτερο σκοπό να μαμάει, υπάρχουν άλλα που κάνουν αυτή τη δουλειά καλύτερα από sti και evo...

Δημοσ.
Αν ασχοληθείτε λίγο, θα δείτε οτι η επόμενη εταιρία που θα φορέσει ΑΛΗΘΙΝΗ τετρακίνηση, είναι η Audi που αγόρασε την προηγούμενη τεχνολογία της subaru...

Σωστά. Τι να ξέρει και αυτή η Audi από τετρακίνηση. Λογικό να αντιγράφει τους άλλους.

Μήπως, λέω μήπως, έχεις ξεφύγει λιγάκι;

Δημοσ.
Σωστά. Τι να ξέρει και αυτή η Audi από τετρακίνηση. Λογικό να αντιγράφει τους άλλους.

Μήπως, λέω μήπως, έχεις ξεφύγει λιγάκι;

keyword: ΑΛΗΘΙΝΗ

Ναι η Audi κατι ξερει απο τετρακινηση προφανως, απλα τα τελευταια χρονια αυτο που ειχε στα αμαξια της δεν ηταν αληθινη τετρακινηση (μιλαω για τα quatro)...

Και ο φιλος απλα ανεφερε ενα γεγονος... Δεν αμφισβητησε την εμπειρια της εταιριας πανω στο θεμα...

Δημοσ.

Μάλιστα.

Μπορείς να μου εξηγήσεις λοιπόν γιατί το Α3 έχει εγκάρσια τοποθέτηση κινητήρα και το Α4 διαμήκη;

Αν θες, και με keywords.

Δημοσ.
Μάλιστα.

Μπορείς να μου εξηγήσεις λοιπόν γιατί το Α3 έχει εγκάρσια τοποθέτηση κινητήρα και το Α4 διαμήκη;

Αν θες, και με keywords.

1) Μαλλον εχει να κανει με το γεγονος οτι το Α4 εχει κανονικη τετρακινηση (3 διαφορικα) και οχι τις μουφιες του Α3...

2) Μιλαγαμε για το S3 που εχει την "μουφα" τετρακινηση...

3) Ακομα και η καλη τετρακινηση της Αudi, ουτε στον υπνο της δεν φτανει αυτην της Subaru...

Βεβαια δεν ειμαι κανενας ειδικος πανω στο θεμα σαν εσενα που δειχνεις να εχεις γνωσεις σε επαγγελματικο επιπεδο για πολλα πραγματα...

Απο την αλλη βεβαια εγω εχω και τροπους, ακομα και οταν ειμαι ασφαλης πισω απο το pc μου...

Συνεχισε μονος σου μεχρι αυριο, γιατι ειναι και σαββατοβραδο και πρεπει να φυγω...

Καληνυχτα...

PS ξεχασα το keyword: τογεγονοςοτικαποιοςξερεικατιδεντονκανειταυτοχρονακαιειδικοπανωσεεναθεμαποσομαλλονοτανκαταφευγεισεασχετεςερωτησειςγιαναπιασειαδιαβαστοτοναλλον...

Δημοσ.

KostasSTi δεν έχω δυστηχώς τόσα λεφτά.Αλλά για αυτήν εδώ σε 1 1/2 με 2 χρονάκια θα το σκεφτόμουνα πραγματικά πολύ.Τότε τελιώνω την πληρωμή με το δικό μου

το αμάξι

Porshe δεν είναι μόνο η boxster

Για αυτούς που διαθέτουν τα 30 χιλιάρικα.

για σύγκρινε

Μην το πάρεις πατριωτικά....μπλαμπλα να γίνετε

Δημοσ.
1) Μαλλον εχει να κανει με το γεγονος οτι το Α4 εχει κανονικη τετρακινηση (3 διαφορικα) και οχι τις μουφιες του Α3...

Οκ. Μιλάμε για την ίδια μούφα που έχει και η Veyron βέβαια.

2) Μιλαγαμε για το S3 που εχει την "μουφα" τετρακινηση...

Μόνο που δε μιλάει για S3 στο συγκεκριμένο post αλλά για την Audi που δεν ξέρει να βγάλει τετρακίνηση αλλά τώρα ψάχνει να δει τι φοράει η Subaru.

3) Ακομα και η καλη τετρακινηση της Αudi, ουτε στον υπνο της δεν φτανει αυτην της Subaru...

Εάν η Audi έτρεχε ακόμα σε rallies προφανώς και δε θα υπήρχε αυτή η διαφορά στα αυτοκίνητα δρόμου. Η καινούργια τετρακίνηση που θα βγάλει η Audi πάντως θα είναι πιο κοντά στην τετρακίνηση του EVO, ίσως καλύτερη, και σίγουρα καλύτερη της Subaru.

Βεβαια δεν ειμαι κανενας ειδικος πανω στο θεμα σαν εσενα που δειχνεις να εχεις γνωσεις σε επαγγελματικο επιπεδο για πολλα πραγματα...

Απο την αλλη βεβαια εγω εχω και τροπους, ακομα και οταν ειμαι ασφαλης πισω απο το pc μου...

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός για να ξέρει 1-2 βασικά πράγματα και να μπορεί να διακρίνει ανακρίβειες και υπερβολές. Για τους τρόπους, σιγά μη σε προσέβαλα κιόλας.

Συνεχισε μονος σου μεχρι αυριο, γιατι ειναι και σαββατοβραδο και πρεπει να φυγω...

Καληνυχτα...

Πωπω, μου την είπες τώρα, εσύ έχεις Hot Saturday Date και εγώ όχι.

PS ξεχασα το keyword: τογεγονοςοτικαποιοςξερεικατιδεντονκανειταυτοχρονακαιειδικοπανωσεεναθεμαποσομαλλονοτανκαταφευγεισεασχετεςερωτησειςγιαναπιασειαδιαβαστοτοναλλον...

Πάρε άλλο ένα keyword

τογεγονοςοτιτοforumεχειδικηγοροκαιδεχρειαζεταιαλλονδεφαινεταινασεπτοειποσομαλλονοτανδεντακαταφερνειςκαιπολυκαλα

Δημοσ.
Οκ. Μιλάμε για την ίδια μούφα που έχει και η Veyron βέβαια.

xaxaxa, καλό. με κόστος 150.000 ευρώ. η αιτία που καθυστέρησε 2 χρόνια η παραγωγή της veyron. ή θ'αρχίσουν όλα τ'αυτοκίνητα παραγωγής να'χουν μετάδοση φτιαγμένη απ'τη ricardo? άσε που το βασικότερο προσόν της μετάδοσης της veyron είναι το dsg, το οποίο όμως δεν αφορά την κουβέντα περί τετρακίνησης. πάντως, όντως, το dsg είναι κορυφή. και προς το παρόν ούτε evo ούτε impreza έχει κάτι αντίστοιχο.

ομολογώ όμως ότι για τα σχέδια της audi ν'αγοράσει τετρακίνηση από τη subaru δεν έχω ακούσει κάτι οπότε δε μπορώ να το σχολιάσω ως υπερβολή ή μη.

Δημοσ.

Βασικά άλλα προβλήματα είχε η Veyron και καθυστέρησε τόσο. Και δεν εννοώ ότι το Haldex είναι κορυφαίο αλλά για να μπήκε στη Veyron δε μπορεί να είναι και τόσο μούφα. Άσε που από τη στιγμή που δεν κάνουμε αναβάσεις στη Ριτσώνα, κάτι μου λέει ότι όλοι όσοι λένε για μούφες κτλ δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει τα ενεργητικά διαφορικά του EVO πχ. Ως γνωστό, στην Ελλάδα είναι όλοι οδηγάρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...