Προς το περιεχόμενο

EVO vs S3!!!

Xtr3mE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άσε που το 9άρι φτάνει 360-380hp χωρίς πολλά πολλά, με stock turbo (χωρίς έξοδα δηλαδή) και ΧΩΡΙΣ προβλήματα... :-)

μια ερώτησης...πόσο καίει ένα τέτοιο μαραθέτι?

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όποιος ξέρει, απαντάει. Όποιος όχι, στη μαμά του.

andreapaog328 εξαρτάται. Από καθόλου εως πάρα πολύ. Έχω κάψει λιγότερο από mazda6 1.8 σε ταξίδι που κάναμε παρέα (μέχρι 160km/h) κι έχω κάψει 25 λίτρα σε 90 χιλιόμετρα Τρίκαλα-Μέτσοβο :-)

Δημοσ.

λεγοντας να κατεβασω εννοεις Ελλαδα?μαλλον με γερμανικες πινακιδες θα κυκλοφορεις γιατι με ελληνικες 30χιλ δεν παιζει ουτε 1 στο μυριο...

Δημοσ.

Λοιπόν φίλοι μου το αποφάσισα!

Επειδή το αμάξι δεν θα κινείται και πολύ, λόγο σπουδών, μάλλον πάει για EVO!

Σας ευχαριστώ παντώς για τις απόψεις σας!

Δημοσ.

Θα σου πω την άποψη μου και αφού τη διαβάσεις αγνόησε την.

Αν ήμουν ξανά φοιτητής και είχα το δίλημμα σου,θα αγόραζα τη μουν@παγίδα audi./

Δημοσ.

Έχουν αλλάξει τα δεδομένα insomniak!!! Κι εγώ έλεγα οτι δε γουστάρουν οι γυναίκες subaru αλλά οι πιτσιρίκες μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν το βλέπουν!!!

Δημοσ.

Άκου τι συγκρίνει ρε το παλικάρι...

Ένα audi s3 που είναι ένα απλό a3 με παραπάνω άλογα. Το πρώτο s3 έχει βγεί το 99 και από τότε άλλη μία έκδοση που είναι αυτή που κυκλοφορεί. Πόσο να το εξέλιξαν το αμάξι όταν έχει μόνο 2 μοντέλα???

Αντίθετα το evo βγήκε το 92 με σκοπό να ΤΡΕΞΕΙ σε ΑΓΩΝΕΣ. Από το 92 μέχρι τώρα έχουν βγεί 9 εκδόσεις, χωρίς να υπολογίζω το 10άρι.

Διαφορές που είναι αξιοσημείωτες:

Το s3 είναι τρίθυρο, ενώ το evo τετράθυρο.

Το s3 φοράει παρόμοιο κινητήρα με τα --->Octavia, Leon, Golf, TT...

To evo έχει κινητήρα μοναδικό αποκλειστικά εξελιγμένο για το συγκεκριμένο αμάξι...

Λόγω του quattro συνήθως το αμάξι συμπεριφέρεται ως μπροστοκίνητο...

Το evo αντιθέτως έχει στάνταρ τετρακίνηση.

Τέλος το s3 έχει μηδαμινά βραβεία (κανέναν στην Ελλάδα) παγκοσμίως, εν αντιθέσει με το evo που έχει πάρα πολλά. Το evo πέρυσι βραβεύτηκε ως το καλύτερο αμάξι κάτω των 60000 στην Ελλάδα!

Όλα τα παραπάνω διασταυρώνονται στο wikipedia.

S3 ---> ΕΔΩ

EVO --->ΕΔΩ

Δημοσ.

Εντάξει, δεν λέω, το audi είναι πολύ πιο ήπιο αλλά μην λες τώρα ότι η audi δεν έχει παράδοση και δεν ξέρει να φτιάχνει σπορ αυτοκίνητα. Ότι είναι η δεύτερη γενιά s3 δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γυρίσεις και στο quattro των αρχών του 80 και σε όλη την αγωνιστική πείρα της audi. Δεν μου αρέσουν γενικά τα audi, όσα έχω οδηγήσει δεν μου έκαναν κάποιο κλικ αλλά μην τα ισοπεδώνεις.

υ.γ. ο κινητήρας του s3 είναι σαφώς καλύτερος του evo ως προς την ομαλότητα της λειτουργίας και την παντελή έλλειψη turbo lag;)

Δημοσ.

Δεν απαξιώνω την audi. Το s3 θεωρώ ότι δεν είναι καλό αμάξι. Ίσα ίσα που η audi έχει βγάλει αμάξια-διαμάντια (βλέπε όλα τα rs, r8, a8, κτλ).

Δημοσ.

Το s3 φοράει παρόμοιο κινητήρα με τα --->Octavia, Leon, Golf, TT...

Αυτό ειδικά με έστειλε

Στο S3 ο κινητήρας είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο.Και ο σχεδιασμός καμία σχέση με αυτά που αναφερες.95 κιλά περίπου ζυγίζει όλο το μοτέρ

Το evo σαφώς έχει καλύτερες εκινήσεις.Στην τελική αναπνέει καυσαέριο από S3

Έχει μπει κανείς σε s3 να το δει;Toν Αύγουστο το αγόρασε φιλαράκι μου.

Είναι λίγο στενό οκ αλλά η ποιότητα ο τρόπος οδήγησης,ο συμπλέκτης,πως κουμπώνουν οι ταχύτητες και κάτι τέτοια τα έχω δει,το οδήγησα μια μικρή απόσταση.Με ενθουσίασε

Δημοσ.

ο κινητήρας βασίζεται στον κλασικό 2λιτρο fsi του group με κάποιες (σημαντικές) τροποποιήσεις. Καλό το S3 αλλά δίνει 10+ χιλιάρικα παραπάνω από το GTi χωρίς ιδιαίτερο λόγω;)

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο το σίγουρο είναι πως δεν κοιτάς πόσο καίει. Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η κατανάλωση, αγοράζεις ένα 1400.

Το παλικάρι δεν μας έχει πει για τι χρήση το θέλει το αυτοκίνητο.

Επειδή έχει τύχει και έχω οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα να πω πως το S3 είναι απλά ένα γρήγορο αυτοκίνητο. Λίγο υποστροφικό και με πλούσιο εσωτερικό. Σε 1 χρόνο οδήγησης θα το είχα βαρεθεί.

Το evo σου προκαλεί άλλου είδους συγκινήσεις στην οδήγηση αλλά το εσωτερικό του είναι λιτό.

Δεν ξέρω τον τρόπο που σου αρέσει να οδηγείς αλλά επειδή απ'ότι κατάλαβα είσαι φοιτητής και θα θέλεις να βγαίνεις και τις βόλτες σου με κοριτσάκια, να πάρεις το S3 που και γκάζι έχει και θα γουστάρουν και τα κοριτσάκια. Άμα τις βάλεις μέσα στο evo θα αρχίσουν να λένε ότι κοπανάει ότι τρίζει ότι ότι ότι....

Αν είσαι τύπος που σου αρέσει να παίρνεις τα βουνά και να εξαφανίζεσαι, να προτιμήσεις το evo.

Δημοσ.
Δεν ξέρω τον τρόπο που σου αρέσει να οδηγείς αλλά επειδή απ'ότι κατάλαβα είσαι φοιτητής και θα θέλεις να βγαίνεις και τις βόλτες σου με κοριτσάκια, να πάρεις το S3 που και γκάζι έχει και θα γουστάρουν και τα κοριτσάκια. Άμα τις βάλεις μέσα στο evo θα αρχίσουν να λένε ότι κοπανάει ότι τρίζει ότι ότι ότι....

Αν είσαι τύπος που σου αρέσει να παίρνεις τα βουνά και να εξαφανίζεσαι, να προτιμήσεις το evo.

My point exactly...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...