kostasSTi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ κρίνεται η φωτό στο παρακάτω link. Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που βρέθηκε μέσα σε κάλπη (φαίνεται και η ακύρωσή του πάνω δεξιά) το οποίο σκαρφίστηκαν και έφτιαξαν κάποιοι τύποι για να κάνουν πλακίτσα! Φωτοτυπήθηκε από έναν εκλογικό αντιπρόσωπο και ιδού το δείγμα... Είναι αστείο, αλλά ακατάλληλο όπως προανέφερα "λόγω αθυροστομίας" που λέει κι ο paredwse... :-D:-D http://i132.photobucket.com/albums/q25/kostassti/Kinima.jpg
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό που μου κάνει εντύπωση δεν είναι το ψηφοδέλτιο (το'χω ξαναδεί στις προηγούμενες εκλογές) αλλά ότι ο άσχετος δικ. αντιπρόσωπος το αρίθμησε αν και άκυρο. Ως γνωστόν, αριθμούνται μόνο τα έγκυρα ψηφοδέλτια.
kostasSTi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν το είχα ξαναδεί να σου πω την αλήθεια, αλλά μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που σκέφτηκαν να ψηφίσουν τα παλικάρια!!! Αν μη τι άλλο είναι αστείος!
paschalia Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Σε ποιό δήμο ήταν ? Αν ήταν στου Λουσιφερ ...
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Σε ποιό δήμο ήταν ?Αν ήταν στου Λουσιφερ ... Χαζομάρες, εγώ είχα δικό μου.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κι έλεγα, θα δούμε καμιά αναφορά στον αδελφό των λύκων, δε θα δούμε...
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 ευγενής λύκος αρχηγέ, όχι αδερφός. με την κακία στο στόμα είστε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ευγενής, ναι, σωστά.
DrLo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Υποθέτω ότι το ακύρωσαν επειδή - Τα ονόματα δεν είναι σε αλφαβητική σειρά - Δεν αναφέρονται τα βαφτιστικά ονόματα αλλά υποκορηστικά
BlueMaria Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Εγκυρότατο μου φάνηκε εμένα. Σικέ εκλογές
flo1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Σικε δεν λες τιποτα... βαλε αλτερ τωρα να δεις λολ
Piper_H Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Και τα ακυρα περνουν αριθμο..σε εμας φετος τουλαχιστον ετσι εγινε..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Και τα ακυρα περνουν αριθμο..σε εμας φετος τουλαχιστον ετσι εγινε.. Κάκιστα. Αριθμούνται μόνο τα έγκυρα, τα οποία μπαίνουν μετά στα σχετικά τετραγωνάκια στα Βιβλία Διαλογής Ψήφων υπέρ Συνδυασμών και υπέρ Υποψηφίων. Τα λευκά και τα άκυρα δεν αριθμούνται ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.