Akira_mpx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ας κανω και εγω ενα review για να συμβαλω σε μια απο τις πολυδιαβασμενες μου ενοτητες στο Insomnia!! Το review ειναι για μια εξωτερικη θηκη σκληρου δισκου,συγκεκριμενα την Icy box Ib-351 απο sata se sata και usb2.0! να πω οτι την θηκη αυτην δεν την διαλεξα ουτε την εψαξα και πολυ (στην ουσια δεν την εψαξα καθολου) απλως ειχα μια μια θηκη της Vi-power η οποια μου ειχε χαλασει και μου την αλλαξαν δινοντας μου την icy box ,βασικα δεν ειχαν και αλλη να μου δωσουν οποτε.... !! Αυτο που μου αρεσε στην θηκη ειναι οτι ειναι και sata που σημαινει οτι εχεις ολα τα πλεονεκτηματα του sata kai 'εξω''δηλαδη ταχυτητα ,hot plug(αν και εμενα δεν με δουλευει το hot plug/hot swap....ακολουθει απορια στο τελος)) ακομα οτι εχει σιτα γυρω γυρω οποτε αεριζεται σε ενα βαθμο!! απο την αλλη δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο που να μην μου αρεσε.... ας ανοιξουμε λοιπον το κουτι Τα περιεχομενα : 1 καλωδιο Ρευματος ''οχταρακι" μαζι με τον μετασχηματιστη του 1 καλωδιο usb ! καλωδιο sata και 1 ανταπτορακι/προεκταση/slot/((Οπως θες πες το)) sata για να κανεις μια θυρα sata εξωτερικη και μια διαφανη βαση αν θελεις να βαλεις τον δισκο καθετα! εντομεταηξυ τα καπακια βγαινουν πολυ ευκολα ξεβιδονοντας με το χερι!!! Μια photo μεσα απο το κουτι!!! Η εξωτερικη θυρα sata!! αφου μπει ο σκληρος και εφαρμοσουν τα βυσματα sata βιδονεις απο την πισω /κατω μερια του κουτιου για να ασφαλισεις τον δισκο!!χορις αυτες τις βιδες ο δισος θα κανει βολτες μεσα στο κουτι! Ετοιμος!! ολα καλα με την θηκη μονο που....απο τα λιγα που ξερω για το hot swap/hot plug ειναι οτι μπορεις να συνδεσεις μια συσκευη που υποστηριζει hot swap/plug(οπως sata kai usb) σε ενα υπολογιστη ενω αυτος δουλευει και να την ξεσυνδεσεις χωρις κανενα προβλημα,ετσι δεν ειναι???? Το δοκιμασα να το κανω δηλαδη αφου ηταν ανοιχτος ο πισις ανοιξα και την θηκη που ειναι sata αλλα δεν μου εβλεπε καθολου τον δισκο μεχρι που εκανα επανακινηση και το ειδε!!! Καμια λυση??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Λίγο πιο μεγάλες κάντες τις φωτογραφίες γιατί όσα μέλη έχουν PSTN σύνδεση δεν τις βλέπουν καλά... Επεξήγηση: Σε παρακαλώ πολύ, βάλε μικρότερες φωτογραφίες ή ανέβασε τις φωτογραφίες σου σε κάποιο site δωρεάν φιλοξενίας φωτογραφιών (όπως το imageshack.us που έχεις ήδη επιλέξει) και βάλε εδώ thumbnails. Όχι φωτογραφίες 1600 x 1200 !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα