Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι επιλαχων σε κοινοφελη αλλα επειδη παγωσε λογω καλοκαιριου η προσληψη και δεν ξερω ποτε και αν θα γινει και επειδη στην ελλαδα ποτε δεν ξερεις τι γινετε εκανα ανανεωση στην καρτα, καλα δεν εκανα ?

Δημοσ.

παιδια ειμαι επιλαχων σε κοινοφελη αλλα επειδη παγωσε λογω καλοκαιριου η προσληψη και δεν ξερω ποτε και αν θα γινει και επειδη στην ελλαδα ποτε δεν ξερεις τι γινετε εκανα ανανεωση στην καρτα, καλα δεν εκανα ?

Ναι ρε,καλα εκανες..

Αν σε παρουν στην κοινωφελη βεβαια θα την χασεις την καρτα αλλα αφου δεν ειναι σιγουρο ακομα καλα εκανες και ανανεωσες ;)

Δημοσ.

Ναι ρε,καλα εκανες..

Αν σε παρουν στην κοινωφελη βεβαια θα την χασεις την καρτα αλλα αφου δεν ειναι σιγουρο ακομα καλα εκανες και ανανεωσες ;)

ναι αυτο σκεφτηκα μην μου πουν οτι δεν μπορει να γινει η συμβαση γιατι εχει ληξη η καρτα.....

αν τελικα με παρουν θα κοπει αυτοματα.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά άλλες δύο απορίες για τον ΟΑΕΔ αυτή τη φορά. Βοηθάω τον μη σχετικό με το διαδίκτυο νονό μου σχετικά με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Α) Πήγε ο νονός μου και έβγαλε κλειδάριθμο. Του είπαν κάτι του στυλ να μπει στο oaed.gr και να πατήσει να ενεργοποιηθεί ο κλειδάριθμος εντός 48 ωρών. Εγώ δεν βρήκα κάτι τέτοιο στο site και απλά έκανα Εγγραφή δηλώνοντας τον κλειδάριθμο και τα username/pass που του είχαν δώσει. Όλα πήγαν μια χαρά και βλέπουμε και πληροφορίες από παλιές αιτήσεις που είχε κάνει σε σχέση με τον ΟΑΕΔ. Οπότε να υποθέσω ότι ο κλειδάριθμος είναι πλέον ενεργοποιημένος;

Β) Βασικά ο νονός έβγαλε κλειδάριθμο γιατί θέλει να κάνει αίτηση για τον κοινωνικό τουρισμό 2016 γι' αυτόν και την οικογένειά του που προστατεύει. Η ερώτησή μου είναι, πού μέσα στα μενού της ηλεκτρονικής υπηρεσίας του ΟΑΕΔ βρίσκεται η σελίδα/σύνδεσμος για την αίτηση; Μπήκα και δε το βρίσκω πουθενά!

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. οσοι εχουν βιβλιαριο ασθενειας ΙΚΑ  λογο ανεργιας μπορουν κανονικα να γραψουν εξετασεις αιματος πχ σε εναν παθολογο οπως και οι υπολοιποι ασφαλισμενοι?

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. οσοι εχουν βιβλιαριο ασθενειας ΙΚΑ  λογο ανεργιας μπορουν κανονικα να γραψουν εξετασεις αιματος πχ σε εναν παθολογο οπως και οι υπολοιποι ασφαλισμενοι?

ΝΑΙ, δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...