Προς το περιεχόμενο

Τα φωτα σας για θεμα στρατου

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κομάντο όχι φίλε μου. Μπορείς να ζητήσεις να κοπείς από ειδικές δυνάμεις και να φύγεις. Δε σε κρατάει κανένας... Αλλά όλοι θέλουμε να λέμε οτι περάσαμε από ειδικές δυνάμεις και να τις έχουμε περάσει ξάπλα...

Δημοσ.
Για αυτό το θέμα γίνετε γενικά μεγάλη συζήτηση.Αμα πας στους πεζοναύτες θα εκπαιδευτείς σαν πεζοναύτης ότι και να είσαι. Δεν γίνετε οι μονάδες ΠΖ να έχουν φαντάρους 2 ταχυτήτων.

Τώρα αν είναι νόμιμο να σε πέρνουν απο την μονάδα σου και να σε κάνουν ΠΖ χωρίς να το δηλώσεις εθελοντικά είναι ενα διαφορετικό θέμα.

Ακριβως εκει ειναι το θεμα.Μεταθεση μετα το κεντρο πηρα οχι μεταταξη.Ειχα την εντυπωση οτι την εκπαιδευση αυτη αν θελεις την περνας και αν οχι (οπως και εγινε στο κεντρο που επι 2 βδομαδες ερχοντουσαν ατομα που δεν την παλεψαν σε ειδικες δυναμεις κτλ) την κανεις με ελαφρα.Την εκπαιδευση θα την περασω.Δεν το συζηταω.Απλα ηθελα να ξερω αν ειναι νομιμο.Δεν υπεγραψα τιποτα :-D

ΥΓ.Μου φαινεται επισης περιεργο που μετα την ορκομωσια μου σαν στρατιωτης υλικου πολεμου πριν 1μιση μηνα,σε 3 μηνες απο τωρα,μετα την εκπαιδευση θα ξαναορκιστω πεζοναυτης...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...