Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 βρήκα καινούρια photo πάλι...
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Knock on my grave and call my name So sure I will be there Alas, the grave is deep, thy voice so weak And sweet the coffin's lair. Lucifer©
tip8y Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 βρήκα καινούρια photo πάλι... Να είχα στη διάθεσή μου παρόμοιου πνεύματος pic για αυτούς που τσεκάρουν ημερομηνίες first/last post, για να ποστάρουν (γρήγορα!) τα κλασσικά pic-άκια... (Προτείνω καταργήσουμε το search function)
marduc812 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι για τα courrier! Περιμένω ένα δέμα το οποίο θα έρθει την άλλη Δευτέρα! Το κακό είναι πως εγώ δεν θα είμαι στην Ελλάδα και μου ζήτησαν να δείξω ταυτότητα για την παραλαβή! Δεν ξέρω με ποια εταιρία θα έρθει! Μπορώ να βγάλω μια φωτοτυπία την ταυτότητα μου και να παραλάβουν οι γονείς μου το δέμα; Γνωρίζετε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Να είχα στη διάθεσή μου παρόμοιου πνεύματος pic για αυτούς που τσεκάρουν ημερομηνίες first/last post, για να ποστάρουν (γρήγορα!) τα κλασσικά pic-άκια...(Προτείνω καταργήσουμε το search function) από την στιγμή που βλέπεις να συμμετέχει και moderator, άστο δεν...
tip8y Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 ^ Έχεις δίκαιο, το αφήνω δεν. Μπορώ να βγάλω μια φωτοτυπία την ταυτότητα μου και να παραλάβουν οι γονείς μου το δέμα; Γνωρίζετε; Φαντάζομαι πως 99.9% δε θα'χεις πρόβλημα, δεν είναι και τόσο αυστηροί με τις ταυτότητες. Εκτός κι αν μεταφέρουν τπτ διαμάντια, δεν ξέρω...
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θέλω να στείλω ένα φάκελο με κάποια έγγραφα, από Αθήνα, προς Ηράκλειο Κρήτης. Η δουλειά πρέπει να γίνει το συντομότερο, μέχρι την Παρασκευή θα ήθελα να τον έχουν παραδώσει αν είναι δυνατό. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κούριερ στο παρελθόν. Να πάω acs ή να προτιμήσω κάτι άλλο; Τέλος, αφού γίνει η δουλειά, θα μου στείλουν ένα έγγραφο από Κρήτη και θα ήθελα να το έχω μέχρι 22-23/9. Υπάρχει ενδεχόμενο να πληρώσω από πριν ώστε να μου 'ρθει με κούριερ, αν δεν έχουν πρόθεση να το στείλουν οι ίδιοι;
tip8y Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Να πάω acs ή να προτιμήσω κάτι άλλο; Προσωπικά το πιο αξιόπιστο για μένα είναι το courrier των ΕΛΤΑ. Μετά ACS, και τελευταία των τελευταίων η Speedex (μου κανε σήμερα τα ίδια με μια βδομάδα πριν που πόσταρα στην προηγ. σελίδα - δεν πάνε καλά). Αυτά από προσωπικές εμπειρίες πάντα, τπτ το απόλυτο, απλά εχε το στην άκρη του μυαλού σου. Εκτός απροόπτου, Παρασκευή το πολύ το πακετάκι θα'ναι Κρήτη. Καλού-κακού, κάν'τους το ξεκάθαρο οτι ΠΕΜΠΤΗ θες να'ναι εκεί Τέλος, αφού γίνει η δουλειά, θα μου στείλουν ένα έγγραφο από Κρήτη και θα ήθελα να το έχω μέχρι 22-23/9. Υπάρχει ενδεχόμενο να πληρώσω από πριν ώστε να μου 'ρθει με κούριερ, αν δεν έχουν πρόθεση να το στείλουν οι ίδιοι; Αν είναι οικονομικό το θέμα, μπορούν να στο στείλουν με δικά σου έξοδα. Αν είναι το θέμα οτι βαριούνται/δεν ευκαιρούν, και πάλι φαντάζομαι θα μπορείς να συννενοηθείς με την εταιρία κούριερ να πάνε να το παραλάβουν από όπου, και να στο φέρουν (να μην ασχοληθούν δηλ. οι της Κρήτης με φάκελους, διευθύνσεις κτλ - απλά να δώσουν το έγγραφο στον κουριερά). Όπως και να'χει, ρίξε ένα τηλεφωνάκι σε όποια εταιρία αποφασίσεις και θα σου πουν - στο τηλέφωνο και στη Speedex μια χαρά εξυπηρετικοί είναι
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Προσωπικά το πιο αξιόπιστο για μένα είναι το courrier των ΕΛΤΑ. Μετά ACS, και τελευταία των τελευταίων η Speedex (μου κανε σήμερα τα ίδια με μια βδομάδα πριν που πόσταρα στην προηγ. σελίδα - δεν πάνε καλά). Αυτά από προσωπικές εμπειρίες πάντα, τπτ το απόλυτο, απλά εχε το στην άκρη του μυαλού σου. Εκτός απροόπτου, Παρασκευή το πολύ το πακετάκι θα'ναι Κρήτη. Καλού-κακού, κάν'τους το ξεκάθαρο οτι ΠΕΜΠΤΗ θες να'ναι εκεί Αν είναι οικονομικό το θέμα, μπορούν να στο στείλουν με δικά σου έξοδα. Αν είναι το θέμα οτι βαριούνται/δεν ευκαιρούν, και πάλι φαντάζομαι θα μπορείς να συννενοηθείς με την εταιρία κούριερ να πάνε να το παραλάβουν από όπου, και να στο φέρουν (να μην ασχοληθούν δηλ. οι της Κρήτης με φάκελους, διευθύνσεις κτλ - απλά να δώσουν το έγγραφο στον κουριερά). Όπως και να'χει, ρίξε ένα τηλεφωνάκι σε όποια εταιρία αποφασίσεις και θα σου πουν - στο τηλέφωνο και στη Speedex μια χαρά εξυπηρετικοί είναι Τελικά το έστειλα με acs την Τρίτη, νωρίς το απόγευμα. Έμαθα ότι έφτασε και τώρα περιμένω το άλλο. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα της έχω υπόψιν για μελλοντική χρήση κούριερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.