paschalia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ποιά εταιρεία κουριερ θεωρείτε σαν πιο καλή/αξιόπιστη ? Εντιτ : Ελληνική .
titikos46 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Air Broker και καλη και φθηνη ειναι,μικρη αλλα καλα ωργανωμενη.
kostastnt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Για μένα είναι καθαρά θέμα τύχης. Εμένα δίπλα από το σπίτι μου έχει μεγάλο υποκατάστημα της ACS, παραπέρα έχει ταχυδρομείο και λίγο πιο πέρα έχει μια κούριερ που λέγεται PCI Xpress. Ότι και αν μου στείλουν φτάνει αρκετά γρήγορα.
titikos46 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 παιρνει και την πιεση. Εχει πιο κατω και ειδικο για την πιεση,και λιγο πιο μακρυα εχει μεγαλη καταπιεση.
platongr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Νομίζω ότι είναι θέμα αντιπροσώπου ή υπεύθυνου καταστήματος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με speedex και την Γενική. Παλαιότερα μου άρεσε και η ACS αλλά από τότε που άλλαξε ο υπεύθυνος του καταστήματος, τους παρακαλάς να σου φέρουν ένα δέμα και τελικά πηγαίνεις και το παίρνεις μόνος σου. Σε άλλο μέρος πριν 3-4 χρόνια, γίνονταν το ίδιο με την speedex, γι'αυτό πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα περιοχής και αντιπροσώπου.
BlueMaria Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνώ πως είναι θέμα τύχης. ¨Εχω απίστευτες εμπειρίες -καλές ή κακές- με τους πάντες. Με τις μικρές καμμιά φορά υπάρχει λιγότερη γραφειοκρατία.
Finn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Προτιμώ πλέον την Speedex γιατί μου φέρνει πάντα δέματα/φακέλους απο Αθήνα σε μια μέρα με χρέωση μόνο 7-8 ευρώ τη στιγμή που η ACS θέλει 5+7 για το χωριό μου (δύσβατη περιοχή το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής) και κάνει 2-3 μέρες.
anaxiopistos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 interatica η καλυτερη και προπαντων αξιοπιστη.
marios1957 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 interatica η καλυτερη και προπαντων αξιοπιστη. Είπες εσύ τώρα,έτσι Σπύρο;
tip8y Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Speedex τρελό χάλι, τουλάχιστον για την περιοχή μου (Ζωγράφου). Φτάνει πάντα καθυστερημένη (> 5 φορές μέχρι τώρα) οπότε δε νομίζω να είμαι εγώ ο "άτυχος". Τελευταίο - φρεσκότατο - περιστατικό, να θέλω να παραδώσω κάτι χαρτιά σήμερα 11:30. Deadline, πώς το λένε. Μου τα στέλνουν Τρίτη πρωί (από Ελλάδα πάντα) ώστε να'ναι Τετάρτη 10:00 σε μένα. Τετάρτη τπτ, παίρνω τηλέφωνο μου λένε "λάθος έγινε κ βάζουμε 3 αυτοκόλλητα" (προτεραιότητα κι έτσι) "να'ναι αύριο μέχρι τις 10 σπίτι σας". Πάει 10, πάει 11, πάει 12...και ακόμα να'ρθουν. Τηλεφωνάκι κατά τις 10:30 στο υποκατάστημα της περιοχής, μου λέει ο παλικάρης "παίρνω τον κουριερά και σας ξαναπαίρνω σε 2 λεπτά" - ακόμα να πάρει. Με το τσίου στο χέρι λοιπόν. ΑΡΘΡΟ 7: Η «SPEEDEX» καταβάλλει κάθε προσπάθεια και θα προβεί σε κάθε ενέργεια προκειμένου να παραδώσει κάθε αποστολή σύμφωνα με τα συνήθη χρονοδιαγράμματα παράδοσης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για καθυστέρηση παραλαβής' date=' μεταφοράς ή παράδοσης αποστολής ή για οποιαδήποτε απώλεια, ζημιά, βλάβη, κακή παράδοση ή μη παράδοση οφειλόμενη σε απρόβλεπτες αιτίες, ιδίως: α) Λόγω απροόπτων γεγονότων κείμενων πέρα των ανθρώπινων αντικειμενικά δυνατοτήτων (ατύχημα, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αργοπορία μεταφορικών μέσων, εγκληματικές ενέργειες κ.λ.π.). β) Λόγω πράξεως παραλείψεως ή λανθασμένων οδηγιών του αποστολέα ή του παραλήπτη ή τρίτου προσώπου έχοντος συμφέρον από τη συγκεκριμένη αποστολή είτε οποιουδήποτε εκπροσώπου Τελωνείου, Δημόσιας ή Ταχυδρομικής Υπηρεσίας, μεταφορικής εταιρείας, ή άλλου νομικού ή φυσικού προσώπου στο οποίο ανατίθεται η διεκπεραίωση της αποστολής από την «SPEEDEX». γ) Λόγω της φύσης της αποστολής στην οποία μπορεί να επέλθει ειδική βλάβη όπως ηλεκτρική, μαγνητική, ηλεκτρονική, φωτογραφική, τυπογραφική κλπ. [b']ΑΡΘΡΟ 8:[/b] Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της αποστολής -όταν δεν οφείλεται σε ανωτέρα βία ή άλλη αιτία του άρθρου 7- η ευθύνη της εταιρείας ανέρχεται έως του ποσού και μόνο του κομίστρου που καταβλήθηκε για τη συγκεκριμένη αποστολή. Θα κοιτάξω να πάρω για πρώτη φορά το 10ευράκι πίσω, γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Προτείνω το ίδιο σε κάθε ομοιοπαθή γιατί τζιτζίκια βόσκουμε μου φαίνεται...
Timour21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 interatica η καλυτερη και προπαντων αξιοπιστη. Μα τι λές? Απο τις πλέον κακές, εξαγοράστηκε κάποια στιγμή απο την γαλλική DPD και την παράτησαν μετά απο κανα χρόνο, όταν κατάλαβαν οτι δεν μπορούν να την στρώσουν, αλήθεια υπάρχει ακόμα σαν εταιρεία?
foufoutios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Η interattica εχει κλεισει αλλα καλη ειναι..
pournaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω ότι είναι θέμα αντιπροσώπου ή υπεύθυνου καταστήματος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με speedex και την Γενική. Παλαιότερα μου άρεσε και η ACS αλλά από τότε που άλλαξε ο υπεύθυνος του καταστήματος, τους παρακαλάς να σου φέρουν ένα δέμα και τελικά πηγαίνεις και το παίρνεις μόνος σου. Σε άλλο μέρος πριν 3-4 χρόνια, γίνονταν το ίδιο με την speedex, γι'αυτό πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα περιοχής και αντιπροσώπου. Το αυτο. Οτι και να πω εγω για την ταδε κουριερ στην Αρτα, σιγουρα θα υπαρχει καποιος που θα πει τα ακριβως αντιθετα για τη δικη του πολη. Κατι μυριζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.